A köztévé műsorvezetőnője 9 év után elköszönt: Rátonyi Krisztina így búcsúzott
Rátonyi Krisztina kilenc év után elbúcsúzott a Noé barátai című műsor nézőitől.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rátonyi Krisztina több mint egy évig a Kölyökidő utódműsorát, a Képben vagyunkot vezette többedmagával, később pedig a Klipperek, illetve a Cimbora egyik műsorvezetője lett.

Ő lett a köztévén 2012-ben indult Noé barátai című, szombatonként jelentkező műsor háziasszonya. 

Rátonyi Krisztina búcsúzik a Noé barátaitól

Kilenc év után elköszönt a műsortól, azt átadta Fodor Imrének, akivel tavaly együtt vezették a Balatoni Nyár című magazinműsort. 

"Hatalmas kaland volt, rengeteget tanultam, sokat sírtam és még többet nevettem. Lett egy második családom, úgy is hívtak mindig a többiek "Kislány "... Most egy új időszak kezdődik, és én boldogan bízom a Noés családom Fodor Imrére" - írta az Instagram-oldalán. 

A harmincéves tévés az évek során számtalan műsorban megmutathatta magát. 2013 nyarán debütált a Balatoni Nyárban, a 2020-as immár a nyolcadik nyara volt, amikor a magazin műsorvezetői gárdájához tartozott. 

ratonyi-krisztina-balatoni-nyar
Fotó: Facebook/Balatoni Nyár

- A Balatoni Nyár a szívem közepe. Egyrészt mert balatoni lány vagyok, és a gyerekkorom nagy részét ott töltöttem, édesapámék ott laktak, és a nagyszüleimnek is volt lent nyaralója, így minket mindig lehajtottak oda gyerekként a testvéreimmel és az unokatesóimmal. Nekem a Balaton hazai terep, és nagyon kötődöm hozzá, épp ezért a műsort is magaménak érzem. Másrészt a műfaja is olyan, amit én nagyon szeretek: az élő műsor, amiben sokféle témáról beszélgetünk. Ez jó kihívás egy műsorvezetőnek - árulta el a hirado.hu-nak 2020 szeptemberében.  

A cikk az ajánló után folytatódik

2014-ben A Dal backstage-ében Harsányi Leventével alkotott műsorvezető párost, 2017-ben ő lett az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi kommentátora Fehérvári Gáborral, akivel 2018-ban A Dal műsorvezetőivé léptek elő. Abban az évben és a következőben az Eurovíziós Dalfesztivál kommentátori feladatait is ellátták.  

Rátonyi Krisztina 2015 márciusa és 2017 augusztusa között az M2 Petőfi TV egyik műsorvezetője volt. Több vetélkedőben is kipróbálhatta magát: 2013-ban Kovács Koko Istvánnal A legokosabb osztály című gyermekvetélkedőt, majd a Bízunk benned!-et vezette, 2017 ősze óta a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című vetélkedőjének ő egyik csapatkapitánya, míg a másik Harsányi Levente.

ratonyi-krisztina
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

A Junior Prima díjas műsorvezető 2019 óta a Család-barátban is látható, amit nagyon szeret, mert élőben és sokat lehet benne beszélgetni érdekes témákról.

Magyar sztárok ugyanolyan ruhában

Azon túl, hogy mindketten közkedvelt műsorvezetők, találtunk még valami közöset Ördög Nórűban és Novodomszky Évában: mindkét tévés tetszését is elnyerte a Zhoja Szalon tűzpiros estélyi ruhája. Képes összeállításunkban olyan kreációkat gyűjtöttünk össze, melyeket Ördög Nóra és egy másik magyar sztár is viselt már. 

Ezt is szeretjük