Rák Kati a 80-as évek szexszimbóluma volt: 63 évesen duplán lesz nagymama
Rák Kati boldogsága határtalan, két lánya is bejelentette, hogy babát vár, így rögtön két unokája születik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rák Kati 1959-ben született, a hetvenes évek végén, 19 évesen modellkedni kezdett, ekkor vált hazánk egyik szexszimbólumává. 1980-ban felvették a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakára, amit sikerrel elvégzett. Ekkor kénytelen volt választani a modellkedés és a színészet között, végül utóbbi mellett döntött, amit nem is bánt meg.

Eleinte csodás külseje miatt figyeltek fel rá, és a dögös nő szerepét osztották rá, majd humora és drámai érzékenysége is előtérbe került. Számos színház színpadán láthatták a nézők az évek során, Zsurzs Éva rendezésében például több mint százszor játszotta el a Csárdáskirálynő címszerepét. 

Rák Kati nagymama lesz

Rák Kati a híres forgatókönyvíróhoz, dramaturghoz, Czető Bernát Lászlóhoz ment feleségül, akinek a nevéhez olyan sorozatok kötődnek, mint a Szomszédok, a Linda vagy Barátok közt. A mai napig nagy boldogságban élnek. A férfi a megismerkedésük idején már túl volt egy házasságon, abból a kapcsolatból született egy lánya, Klári. A színésznő őt is a sajátjaként szereti, sok időt töltött vele.

1986-ban Czető Bernát Lászlónak Rák Katitól is lánya született, aki a Sára nevet kapta, majd jött 1992-ben a legkisebb, Bianca. Így a házaspár három csodaszép lánygyermekkel büszkélkedhet. 

Rák Kati már évek óta vágyik a nagymamaszerepre, szeretne aktív részese lenni unokái életének. Végre valóra válik az álma, ráadásul egyszerre két babával bővül a család: Klári és Bianca is gyereket vár.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Klári, az első házasságomból született lányom előbb jelentette be, hogy várandós, és éppen Kati szülinapjára van kiírva. Klári lányom februárra várja a baba érkezését, és kint él Dániában - mesélte a Borsnak férje, Czető Bernát László. 

- Nevelt lányom után, most karácsonykor tudtuk meg, hogy édeslányom is gyermeket hord a szíve alatt. Fantasztikus nagy öröm ez nekünk, már régóta vágyott rá a lányom is, és titkon mi is, hogy babázhassunk, amíg még ilyen aktívan tudunk segíteni majd benne mint nagyszülők - tette hozzá a felesége. 

A 63 éves sztár szépségét a lányai is megörökölték: Sára és Bianca szintén modellkedéssel foglalkoznak, komoly sikereket értek el. 

A ’80-as évek modelljei egykor és ma

„Csak egy ugrás a Sugár” - énekelte Liener Márta a Sugár Üzletközpont reklámjában a ’80-as években. A modell neve napjainkra összefonódott a Sugárral, ha utóbbira gondolunk, rögtön beugrik a göndör hajú, igézően kék szemű szépség, akinek szexepilje volt a középső metszőfogai közti rés. Képes összeállításunkban csokorba szedtük hazánk legnépszerűbb modelljeit a ’80-as évekből - megnézheted, mennyit változtak napjainkra.

Ezt is szeretjük