Meglepődsz, ki volt Delhusa Gjon első felesége: az esti műsorban a műsorvezető árulta el

A TV2 híradósa rántotta le a leplet Delhusa Gjon első feleségének kilétéről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Delhusa Gjon könnyűzenei karrierje mindössze 18 évesen kezdődött. Az 1971-es Táncdalfesztiválon aratott nagy sikert, egy csapásra nevet szerzett magának, és a lányok kedvencévé vált.

Az énekes szerelmi életéből sosem csinált titkot. 2010-ben például a tévé képernyőjén keresett feleséget magának az RTL Klub I Love Gjoni című műsorában. 2018 őszén a Nyerő Páros című, szintén az RTL Klubon futó produkcióban láthattuk Fanni nevű párjával.

Delhusa Gjon első felesége

A Life TV Nyugi! köztünk marad című műsorában egyik régi szerelmének kilétére derült fény. Ebben a tévés produkcióban vendégeskedett, amikor kiderült, ki volt az első felesége: a TV2 híradósának, Szebeni Istvánnak a keresztanyja. 

delhusa-gjon-1
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

A 68 éves sztárnak első körben fogalma sem volt arról, hogy a híradós és első felesége között lenne bármiféle rokoni kapcsolat, meglepődve vette tudomásul a tényeket, majd elmesélte első házasságkötésének történetét.

- Ez egy nagyon érdekes történet. Az történt, hogy húszévesen, közvetlenül édesanyám halála után jártam egy lánnyal, akit úgy hívtak, hogy Szebeni Kati. Az édesapja nagyon rámenős volt, és azt akarta, hogy kössük össze az életünket. Kati nagyon vagány csaj volt, megnyugtatott, hogy az édesapja nagyon jómódú, menjünk bele egy esküvőbe. Szóval belevágtunk, de három hónap múlva el is váltunk - árulta el el a Life TV műsorában.

Delhusa Gjon és párja közt 44 év a korkülönbség

Nem Delhusa Gjon és Fanni az egyetlen sztárpár, akiknek a szerelmében egyesek nem hittek a nagy korkülönbség miatt, képes összeállításunkban megnézheted a többi hírességet is.

Ezt is szeretjük