Balázs Klári ezért vált el első férjétől - 4 évig voltak házasok
Balázs Klári Balázs Gábor zenésszel élt együtt évekig.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári és Korda György neve az évtizedek alatt szinte teljesen egybeforrt, ez valahol ott természetes, hiszen a sztárpár 1982 óta él boldog házasságban, és együtt lépnek fel. Amikor egymásba szerettek, az énekesnő már túl volt egy házasságon. A válása és a Korda Györggyel való kapcsolatának indulása között körülbelül egy év telt el.

A 67 éves sztár első férje Balázs Gábor zenész, a férfi a Periszkóp együttes tagja volt, ennek a csapatnak volt az énekesnője anno Balázs Klári is. A 2012-ben elhunyt zenész a Magyar Rádió zenekarának, a Stúdió 11-nek is tagja volt, nagybőgőn és basszusgitáron is játszott. Balázs Klári nagyon fiatalon ismerte meg az első férjét - kapcsolatukra a Best magazin szeptemberi számában emlékezett vissza.

Balázs Klári közel 40 éve él boldog házasságban Korda Györggyel.
Balázs Klári közel 40 éve él boldog házasságban Korda Györggyel.
Fotó: Facebook/Korda György és Balázs Klári

- Szinte gyerekként ismertem meg a volt férjemet, akit máig nagyon értékes embernek tartok. Mellette nyílt ki a világ előttem. Köszönettel tartozom neki azért, aki vagyok - mondta.

Bár nagy volt a szerelem közöttük, mégis valami megváltozott a kapcsolatukban.

- Négy év után viszont mindketten rájöttünk, hogy túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy lehorgonyozzunk egymás mellett.

Testvérivé vált a kapcsolatunk, ettől függetlenül nem érzem, hogy haszontalan évek teltek volna vele, mert sokat tanultam.

Például, hogy az egykori hibákat az új házasságomban már ne kövessem el. Gyurival 1982-ben fogadtunk örök hűséget egymásnak, és a mögöttünk álló 39 év minket igazol - magyarázta.

Az énekesnő azt is bevallotta, hogy sokkal toleránsabb és bölcsebb lett a tapasztalatainak köszönhetően. Szerinte nincs bevált recept az örökké tartó szerelemre, jó helyen kell jókor lenni. A vitázással kapcsolatban azonban tudott jó tanácsokkal szolgálni.

- Ha vitázunk, elszámolok inkább háromig, és vissza is tudok vonulni, ha szükségét érzem. Nem feladom, ha igazam van, előrukkolok egy alkalmasabb pillanatban, de ha tévedtem, akkor bocsánatot kérek. A párok sokszor nem békülnek ki a veszekedés után, pedig a beteges hiúság nagyon rossz tanácsadó - tette hozzá.

Balázs Klári gyönyörű nő volt fiatalon

Nem csoda, hogy Korda György anno belehabarodott a szexi és dögös Balázs Kláriba. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt fiatalon az énekesnő.

Ezt is szeretjük