Radics Gigi megmutatta 3 hónapos kislányát: Bella olyan, akár egy kis hercegnő
Radics Gigi az anyaság örömeiről és kihívásairól mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi számára meghatározó esztendő volt a 2020, hiszen ebben az évben vált édesanyává: kislányát, Bella Szófiát október 4-én hozta a világra. 

Egy három hónapos csöppséggel a mindennapok óhatatlanul sok kihívás elé állítják az embert, ám az énekesnő cseppet sem bánja, hogy élete ezen szakaszába lépett, boldogabb nem is lehetne. 

Radics Gigi 3 hónapos kislánya, Bella

Ugyan egy ideje már csak álmodik a hosszú, pihentető alvásról, és jóformán egy szabad perce sem jut magára, egy pillanatig sem cserélne senkivel, az anyai ösztönök adnak neki erőt, ráadásul lánya még a legfeszültebb pillanatokban is képes mosolyt csalni az arcára.

- Minden ünnep, minden egyes nap új értelmet nyer, hogy Bella is velünk van. Varázslatos érzés, ugyanakkor az idő előrehaladtával egyre egyértelműbb, hogy az anyaságot nem lehet könyvből megtanulni, erre képtelenség előre tökéletesen felkészülni. Az anyai ösztönök Bella születésekor jöttek elő belőlem - mesélte a Story magazinnak.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy a csöppség érkezése utáni négy hét nagyon nyugodt mederben zajlott, viszont a továbbiakban kalandossá váltak a hétköznapok.

- Bella ugyanis hasfájós lett, mostanában rengeteget sír - mégsem panaszkodom, az anyukám szerint én háromszor ennyit sírtam. Mindenesetre a kislányom az egész család figyelmét igényli ebben a nehezebb időszakban, szerencsére anyu mindig rendelkezésünkre áll, és az unokanővérem is a közelben él a családjával.

Bella a hasfájósságot leszámítva nem nevezhető sírós babának. A 24 éves sztár elmondása szerint jól boldogul a mindennapi feladatokkal, például nem okoz gondot számára a fürdetés vagy az aprócska kislány körmének levágása. Sőt egyéni praktikákat is bevet, például rendszeresen énekel csemetéjének. Ennek ellenére úgy érzi, hogy édesanyja jelenléte óriási biztonságot nyújt neki, aki szívesen fürdeti, pelenkázza unokáját. 

Radics Gigi alakja a várandósság után

Radics Gigi nagyon kívánós volt, és nem vonta meg magától a finom falatokat. 30 kilót hízott, aminek a felét már le is adta, és a napokban újra elkezdett edzeni.

Ezt is szeretjük