Radics Gigi kislánya már ilyen nagy: a másfél éves Bellát csak ritkán mutatja meg
Radics Gigi 2020 októberében adott életet Bellának. A sztárcsemetéről öt hónapja nem posztolt semmit az Instagram-oldalára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi tíz éve él a reflektorfényben, rengetegen rajonganak érte azóta, hogy ő lett a Megasztár hatodik évadának győztese. A közösségi médiában is sokan követik, a Facebookon több mint 330 ezren kíváncsiak a posztjaira.

Általában a koncertekről, zenei projektekről és tévés szerepléseiről tesz közzé bejegyzéseket. A magánéletét óvja a nyilvánosságtól: gyermekét csak nagyon ritkán, az arca kitakarásával mutatja meg. Utoljára Bella Szófia első születésnapján, 2021 októberében tett közzé egy ilyen felvételt. A kicsi arcát három hónapos korában, 2021 januárjábanmutatta meg a Story magazinban. 

Radics Gigi kislánya már ilyen nagy

A legutóbbi videójában, amelyet feltöltött az oldalára, a szemfülesek kiszúrhattak valamit. A Kávé című dalához készült kisfilm kulisszatitkait örökítette meg a felvétel, amelynek első képkockáján láthatjuk Bellát tündéri totyogóként. 

Az immár másfél éves kisgyereket hátulról rögzítette a kamera, ahogy édesanyja mellett állt. Bár ezúttal sem szemből vették fel, a rövid werkfilmen jól látszik, milyen nagyot nőtt. Cuki tüllszoknyában állt az énekesnő mellett, akit éppen sminkeltek.

Persze sokan észrevették az imádni való kislányt. A kommentelők elolvadtak attól, ahogy tipegett a videóklip helyszínén, a Gödöllői Királyi Kastélyban.

"Gratulálok! Gyönyörűség az apró, pici lábaival" - lelkendezett az egyik hozzászóló, míg mások szívecskékkel fejezték ki, mennyire örültek, hogy láthatták a lurkót.

Radics Gigi korábban az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy bár legszívesebben mindennap elárasztaná az oldalát a Belláról készült fotókkal, annyira büszke rá, mégsem teszi.

"Szeretném, ha majd ő döntené el nagyobb korában, hogy szeretne-e szerepelni a média világában" - fogalmazott 2020 decemberében.

Ambrus Attila két gyermekével

Ambrus Attilát felesége, Réka egy kislánnyal és egy kisfiúval ajándékozta meg: Anna 2019-ben látta meg a napvilágot, Magor pedig 2021 novemberében született. A két kis lurkóval február elején szánkózás közben készített egy cuki, családi fotót. 

Ezt is szeretjük