Radics Gigi bikinire vetkőzött: 30 kilós fogyása után így pózol a medence szélén

Radics Gigit rég láttuk bikiniben, a kánikulában ő is a medencénél keresett enyhülést.

radics-gigi-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott

Az énekesnő a közel 40 fokos hőségben a lábát a medencébe lógatva hűsölt, a fotóját pedig elhalmozták bókokkal. 

Radics Gigi bikinis fotója

Az augusztus közepén 26. születésnapját ünneplő sztár pánt nélküli, fekete bikinifelsőben pózol, amihez magasított derekú alsót húzott. 

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta a világra kislányát, Bella Szófiát. Mielőtt várandós lett, nagyon szigorú diétát követett, a terhessége alatt pedig pont azokat az ételeket kívánta meg nagyon, amiket korábban megvont magától. 

A várandósság végére 30 kilót hízott, de szülés után nem siettette a súlyfelesleg leadását, az anyatejes táplálás fontosabb volt számára, mint hogy gyorsan visszanyerje az alakját. Idén tavaszra aztán 30 kilót fogyott, a kis adagokban és köretek nélküli étkezés, a cukor és a glutén elhagyása, valamint a kislánya utáni rohangálás megtette hatását.

Lékai-Kiss Ramóna bikiniben

Lékai-Kiss Ramónáról észveszejtően dögös bikinis képet lőtt férje, Lékai Máté június végi nyaralásukon. A műsorvezető Spanyolországban, San Sebastián városában nyaral, a szállodájuk medencéjében készült róla a szexi felvétel.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük