Radics Gigi bikinire vetkőzött: 30 kilós fogyása után így pózol a medence szélén

Radics Gigit rég láttuk bikiniben, a kánikulában ő is a medencénél keresett enyhülést.

radics-gigi-cover2

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Radics Gigi kislánya születése óta először mutatta meg magát bikiniben a közösségi oldalán. Utoljára 2019-ben láttunk róla bikinis képeket, amiket az öccse fotózott

Az énekesnő a közel 40 fokos hőségben a lábát a medencébe lógatva hűsölt, a fotóját pedig elhalmozták bókokkal. 

Radics Gigi bikinis fotója

Az augusztus közepén 26. születésnapját ünneplő sztár pánt nélküli, fekete bikinifelsőben pózol, amihez magasított derekú alsót húzott. 

Radics Gigi 2020. október 4-én hozta a világra kislányát, Bella Szófiát. Mielőtt várandós lett, nagyon szigorú diétát követett, a terhessége alatt pedig pont azokat az ételeket kívánta meg nagyon, amiket korábban megvont magától. 

A várandósság végére 30 kilót hízott, de szülés után nem siettette a súlyfelesleg leadását, az anyatejes táplálás fontosabb volt számára, mint hogy gyorsan visszanyerje az alakját. Idén tavaszra aztán 30 kilót fogyott, a kis adagokban és köretek nélküli étkezés, a cukor és a glutén elhagyása, valamint a kislánya utáni rohangálás megtette hatását.

Lékai-Kiss Ramóna bikiniben

Lékai-Kiss Ramónáról észveszejtően dögös bikinis képet lőtt férje, Lékai Máté június végi nyaralásukon. A műsorvezető Spanyolországban, San Sebastián városában nyaral, a szállodájuk medencéjében készült róla a szexi felvétel.

Lékai-Kiss Ramóna tangás bikiniben: formás fenekéről Spanyolországban posztolt fotót

Lékai-Kiss Ramónáról férje készítette az irtó szexi képet a közös nyaralásukon.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük