Lékai-Kiss Ramóna tangás bikiniben: formás fenekéről Spanyolországban posztolt fotót
Lékai-Kiss Ramónáról férje készítette az irtó szexi képet a közös nyaralásukon.

kiss-ramóna-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lékai-Kiss Ramónáról észveszejtően dögös bikinis képet lőtt férje, Lékai Máté a közös nyaralásukon. A műsorvezető Spanyolországban, San Sebastián városában nyaral, a szállodájuk medencéjében készült róla a dögös felvétel.

A felvételen a kamerának háttal áll. Tangás bikinijében jól látszik, milyen formás a feneke, és az is, mennyire izmos a háta. Nem csak az alakja, a panoráma is lenyűgöző: képeslapra illő környezetben töltődnek fel.

Lékai-Kiss Ramóna bikinis képe

A 37 éves sztárnak mozgalmas időszak van a háta mögött, van mit kipihenni. A 2021-es év végén a Dancing with the Stars háziasszonyaként láthattuk, de 2022-re is kijutott már neki a show-műsorokból: februárban a Sztárban Sztár zsűritagjaként új szerepben tűnt fel a képernyőn.

Nem csak feltöltődés miatt utaztak el Lékai Mátéval, a spanyol utazás ünneplés is egyben. Június 13-án lettek hároméves házasok. Kisfiukat, Noét ezúttal otthon hagyták, hogy édes kettesben költsenek el néhány romantikus napot: először Madridba repültek, majd San Sebastian felé vették az irányt.

Varga Izabella bikinis képei

Varga Izabella bikinis képei láttán jó páran érezték, muszáj megdicsérniük a Barátok közt egykori sztárjának külsejét. Tiszakécskén több fotót is készített medencézés közben, amelyek irtó szexire sikerültek. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük