Radics Gigi babapocakja már szépen gömbölyödik - Várandósan nem akar oltár elé állni
Radics Gigi elárulta, mikor fogad örök hűséget gyermeke édesapjának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi nagy meglepetést okozott, amikor egy héttel ezelőtt a Story magazin címlapján mutatta meg gömbölyödő pocakját, és jelentette be, hogy kisbabát vár. A 23 éves sztár és a két évvel idősebb szobrász egy éve vannak együtt.

Az énekesnőnek két komoly kapcsolata volt, mielőtt megismerte Mikus Áront, akiről már a kapcsolatuk elején azt gondolta, csodálatos apja lenne a gyermekének. Gigi mindig is fiatalon akart anyává válni, csak a megfelelő személyt kellett hozzá megtalálnia. 

Radics Gigi nem áll babapocakkal az oltár elé

A Megasztár 6 győztese az önkéntes karanténban sokáig el tudta titkolni várandósságát, friss Insta-storyjában rá is csodálkoztunk, milyen szépen gömbölyödik már a babapocakja. 

radics-gigi-babapocak
Fotó: Instagram/Radics Gigi

Bár sokan úgy tippelték, hogy a pár még a baba születése előtt megtartja az esküvőjét, az énekesnő a Borsnak azt nyilatkozta, ha nincs a járvány, akkor sem szeretett volna nagy pocakkal oltár elé állni, inkább karcsúságát visszanyerve akar örök hűséget fogadni gyermeke édesapjának.

- A legjobban egy romantikus, tengerparti esküvőre vágynék, de akkor nem lehetne ott mindenki, úgyhogy erről letettem. Tatán gondolkodom, mert közel is van, és egyszerűen gyönyörű kis város. Persze mindez a jövő nyár zenéje - mondta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel a szülinapján is több mint százan gyűlnek össze, így szerinte biztos, hogy a párja rokonságával és barátaival legalább kétszáz fős násznéppel kell számolniuk az esküvőjükön, ami egy nagy, magyaros lagzi lesz, mert már nem annyira tartja a roma hagyományokat. 

Egyelőre még a lánykérés sem történt meg, Radics Gigi számára még meglepetés, hogy szerelme mikor, hol és hogyan kéri meg a kezét. Csak az a biztos, hogy az eljegyzésre sor kerül.  

- Áron már az első félévünkben azt mondta, hogy szeretné, ha én lennék a felesége, úgyhogy az, hogy valamikor egybekelünk, magától értetődő volt mindig is. Most pedig az élet úgy hozta, hogy a gyermekünk is ott lehet majd.

Radics Gigi édesanyja is nagyon fiatalos

Radics Gigi, Berki Mazsi vagy Nyári Dia anyukáját is gyakran nézik a lánya barátnőjének. Képes összeállításunkban olyan ismert, magyar női sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az édesanyja nagyon fiatalos.  

Ezt is szeretjük