Radics Gigi babapocakja már szépen gömbölyödik - Várandósan nem akar oltár elé állni
Radics Gigi elárulta, mikor fogad örök hűséget gyermeke édesapjának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Radics Gigi nagy meglepetést okozott, amikor egy héttel ezelőtt a Story magazin címlapján mutatta meg gömbölyödő pocakját, és jelentette be, hogy kisbabát vár. A 23 éves sztár és a két évvel idősebb szobrász egy éve vannak együtt.

Az énekesnőnek két komoly kapcsolata volt, mielőtt megismerte Mikus Áront, akiről már a kapcsolatuk elején azt gondolta, csodálatos apja lenne a gyermekének. Gigi mindig is fiatalon akart anyává válni, csak a megfelelő személyt kellett hozzá megtalálnia. 

Radics Gigi nem áll babapocakkal az oltár elé

A Megasztár 6 győztese az önkéntes karanténban sokáig el tudta titkolni várandósságát, friss Insta-storyjában rá is csodálkoztunk, milyen szépen gömbölyödik már a babapocakja. 

radics-gigi-babapocak
Fotó: Instagram/Radics Gigi

Bár sokan úgy tippelték, hogy a pár még a baba születése előtt megtartja az esküvőjét, az énekesnő a Borsnak azt nyilatkozta, ha nincs a járvány, akkor sem szeretett volna nagy pocakkal oltár elé állni, inkább karcsúságát visszanyerve akar örök hűséget fogadni gyermeke édesapjának.

- A legjobban egy romantikus, tengerparti esküvőre vágynék, de akkor nem lehetne ott mindenki, úgyhogy erről letettem. Tatán gondolkodom, mert közel is van, és egyszerűen gyönyörű kis város. Persze mindez a jövő nyár zenéje - mondta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mivel a szülinapján is több mint százan gyűlnek össze, így szerinte biztos, hogy a párja rokonságával és barátaival legalább kétszáz fős násznéppel kell számolniuk az esküvőjükön, ami egy nagy, magyaros lagzi lesz, mert már nem annyira tartja a roma hagyományokat. 

Egyelőre még a lánykérés sem történt meg, Radics Gigi számára még meglepetés, hogy szerelme mikor, hol és hogyan kéri meg a kezét. Csak az a biztos, hogy az eljegyzésre sor kerül.  

- Áron már az első félévünkben azt mondta, hogy szeretné, ha én lennék a felesége, úgyhogy az, hogy valamikor egybekelünk, magától értetődő volt mindig is. Most pedig az élet úgy hozta, hogy a gyermekünk is ott lehet majd.

Radics Gigi édesanyja is nagyon fiatalos

Radics Gigi, Berki Mazsi vagy Nyári Dia anyukáját is gyakran nézik a lánya barátnőjének. Képes összeállításunkban olyan ismert, magyar női sztárokat gyűjtöttünk össze, akiknek az édesanyja nagyon fiatalos.  

Ezt is szeretjük