Babapocakos bikinis fotót posztolt Bordán Lili - Az Amerikában befutott színésznő első gyermekét várja
Bordán Irén színésznő lánya, Lili az első gyermekével várandós.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bordán Irén, a ’70-es évek egyik szexszimbólum színésznője volt, aki olyan filmekben játszott, mint a Kísértet Lublón, a Talpuk alatt fütyül a szél vagy A szerelem bolondjai. A nyolcvanas évek elején megházasodott, és férjével az Amerikai Egyesült Államokba költözött, itt született meg Lili lánya 1982-ben, Philippe fia pedig 1986-ban. Lánya követte a színészi pályán. 

Bordán Lili 22 éves koráig Amerikában élt. Amikor hazatért Magyarországra, független filmekben és a színpadon is játszott. Eső szerepét 2003-ban Lengyel Andor Kistestvér című filmjében kapta, később láthattuk a Csak szex és más semmi, valamint az Egy bolond százat csinál című vígjátékokban is. Tavaly májusban visszaköltözött a tengerentúlra, Brooklynban él. 

Bordán Lili babát vár

A 38 éves színésznő szerepelt az Esküdt ellenségek: Különleges ügyosztály, a Robin Hood, a Vészhelyzet, a Kémek küldetése, a Hawaii Five-0 és a Westworld című sorozatban is egy-egy kisebb szerepben, az új Csillagközi romboló (Battlestar Galactica: Blood & Chrome) sorozatnak pedig a főszereplője volt. Feltűnt a Mentőexpedíció, Az apáca vagy a Könyvklub című filmekben. 

Bordán Irén és Bordán Lili a 2014-es Glamour-gálán
Bordán Irén és Bordán Lili a 2014-es Glamour-gálán
Fotó: Femina

Bordán Lili New Yorkban született, jól ismeri a magyar és amerikai filmipart, látja a különbségeket és azt, hol érdemes próbálkozni, ha az ember munkát akar. Nemcsak egyik szereplője, de producere is volt a Kertész Mihály életéről szóló, Curtiz - A magyar, aki felforgatta Hollywoodot című filmnek. Ekkor kapott kedvet ahhoz, hogy ne csak színészként próbálja ki magát - mesélte az RTL Klub Fókusz című műsorában február végén. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A stábnak azt is elárulta, hogy első gyermekével várandós, június elejére van kiírva. Másfél éve vált el, a szerelem egy amerikai férfi személyében talált rá. A párja és ő is nagyon szerettek volna már kisbabát. A terhesség egyelőre nem befolyásolja a munkáját, sőt.

- Pont most kerestek meg az első kismamaszereppel. Tegnap volt a casting, és már szóltak is, hogy én vagyok az egyik esélyes a szerepre. Előtte volt egy másik, ahol azt mondták hogy valószínűleg nem fog működni, mert március végétől június elejéig forgatnak, én meg június elejére vagyok kiírva - mesélte a műsorban. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Anyone hiring pregnant actresses? This baby needs to earn its carbs. Photo by @bridgemihalik

Lili Bordan (@lilibordan) által megosztott bejegyzés,


Az első babapocakos fotóját február 25-én posztolta az Instagram-oldalán azzal, hogy keres-e valaki várandós színésznőt. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What a beautiful vacation this has been! Life can be really good.

Lili Bordan (@lilibordan) által megosztott bejegyzés,

Friss fotója a Bahamákon készült, ahova nyaralni érkezett párjával. A tengerpartról egy bikinis fotót is megosztott, amin jól látszik, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. 

Bordán Irén egykor és ma

Bordán Irén a ’70-es évek szexszimbólum színésznője volt, aki szépségével, rabul ejtő orgánumával és visszafogott játékstílusával lopta be magát a nézők szívébe. 66 évesen szépségéből mit sem vesztett, ma is ragyog. 

Ezt is szeretjük