Lovas Rozi először beszélt terhességéről – Májusra várja babáját A mi kis falunk Erikája
Lovas Rozi színházban a várandósság miatt már nem látható.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tavaly november közepén derült ki, hogy Lovas Rozi első gyermekét várja. A hírt anyaszínháza közölte, akkor a színésznő külön nem szólalt meg, csak most, a márciusi GLAMOUR Women of the Year jelöltjeként mesélt a babavárásról és a tervezett visszatérésről is.

2019 novemberében arról tájékoztatta a nézőket a Radnóti Színház, hogy a várandósság miatt A művésznő és rajongói, valamint az Üvegfigurák című előadásaik decemberben láthatók utoljára, a Csillagképeket pedig január után a színésznő visszatéréséig szüneteltetik. A 10, Egy piaci nap, Futótűz és Gloria című darabokban szerepeit egy ideig átveszik tőle kolléganői.

Lovas Rozi májusra várja első gyermekét

"Rozi szeretné, ha a gyerekvárás örömei megmaradhatnának neki és családjának, nem szeretne ennek kapcsán sajtóhírekben szerepelni, interjúkat adni, fotókat közzé tenni. Ugyanakkor mindenkinek szeretettel üzeni, hogy a babának nagyszerű apukája van; nem éli meg lemondásnak az anyaságot; nem látja rózsaszínűbben a világot, habosabbnak a felhőket, mint eddig; egyszerűen csak azt gondolja, hogy ez már nem csak róla szól" - olvashattuk a színház közleményében. 

Lovas Rozi Marianne szerepében a budapesti Radnóti Tesla Laborban 2019 októberében bemutatott Csillagképek című darabban.
Lovas Rozi Marianne szerepében a budapesti Radnóti Tesla Laborban 2019 októberében bemutatott Csillagképek című darabban.
Fotó: MTI/Mónus Márton

"Sok minden kavarog még bennem… heves érzelmek… amik azért valami alapvető és megkérdőjelezhetetlen boldogságból fakadnak. Megszakad a szívem az előadásaimért, amiket mindjárt el kell hagynom, még ha némelyiket nem is örökre, de tudom, hogy ez a baba a legjobb dolog, ami most történhet velem. Hálás és büszke vagyok, amiért pont engem választottak az anyukájának. Kíváncsian várom, hogy mi lesz" – szólalt meg a sajtóközleményben szűkszavúan Lovas Rozi.

A cikk az ajánló után folytatódik

A GLAMOUR Women of the Year jelöltje

A Mi kis falunk Erikája májusra várja első gyermekét. A 2020-as GLAMOUR Women of the Year gálán Az év színésznője kategória jelöltjeként izgulhat. A jelölés kapcsán mesélt arról, hogyan éli meg a babavárást.

Öt hónapos terhesen még játszottam két előadást, azóta pedig tanítok, és belefogtam egy podcast-műsorba.

Máshogy kell tartalékolni az erőforrásaimat, és nyilván nem bírok annyit, mint nem keltető üzemmódban, de így is elég aktívnak érzem magam.

lovas-rozi
Fotó: RTL Klub

- Természetesen nagyon figyelek magamra és a változásokra bennem és körülöttem. Próbálok ráérezni arra, hogy mi esik jól, mire van szükségem nekem és a kisbabámnak. Ezekhez a megérzésekhez és igényekhez alakítom a tempómat is. Ezt most megtehetem, erről szól ez az időszak. Próbálom minél inkább kiélvezni - mondta a 33 éves sztár, aki 2018-ban közönségdíjas lett a Radnóti Miklós Színházban.

Az RTL Klub sorozatában játszott karaktere még csak álmodozik az esküvőről és a kisbabáról.
Az RTL Klub sorozatában játszott karaktere még csak álmodozik az esküvőről és a kisbabáról.
Fotó: Facebook/A mi kis falunk

A Junior Príma-díjas színésznő azt is elárulta, hogy párjával nem tervezték tudatosan a babát, de nagy örömmel fogadták érkezésének hírét.

A baba nem egy terv része volt, jött, ahogy jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal fogadtuk.

A színházban nagyon hamar szólni kellett. Adéllal, a Radnóti Miklós Színház igazgatójával szinte azonnal beszéltem, ahogy megtudtam, hogy babát várok. Ez ilyenkor egy komoly logisztikai feladvány, hogy ki tudja majd ideiglenesen átvenni a szerepeimet. A visszatérésre nincs még konkrét tervem, de nem sokáig fogok várni a visszatéréssel, ez elég valószínű.

A 2020-as GLAMOUR Women of the Year jelöltjeiről és munkásságukról ide kattintva olvashatsz és szavazhatsz március 18-án éjfélig. A március 19-én este megrendezésre kerülő díjátadó gálát élőben közvetíti a glamour.hu.

Lengyel Tamás a való életben

A mi kis falunk 2017 februárjában robbant be a televíziók képernyőjére. A sorozat egyik alapszereplőjét Lengyel Tamás alakítja, Bodri Györgyöt imádják a nézők. Képes összeállításunkban megnézheted, a színész a való életben mennyire sármos férfi.

Ezt is szeretjük