47 évesen első gyermekét várja a magyar műsorvezető – A 7. hónapban van Winkler Nóra
Winkler Nóra 47 évesen először lesz anya.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

47 évesen első gyermekével várandós Winkler Nóra, akit a legtöbben a Danubius Cappuccino Tripla című rádióműsor és a köztévé több kulturális műsorának műsorvezetőjeként ismerhetnek. 2010-ben a 10. Story Ötcsillag Díjátadó Gálán a műsorvezető Vitray Tamástól vehette át az Érték- és a Közönségdíjat.

A televíziózással már tíz éve felhagyott, és párjával, Petivel is tíz éve élnek együtt. Az elmúlt években sokan kérdezgették, mikor szeretne gyermeket. A Best magazinnak azt mondta, eddig még nem állt rá készen.

Már a 7. hónapban van

- Amikor kiderült, várandós vagyok, eleinte izgultam. Az orvosomtól vártuk a megerősítéseket, eredményeket, hogy minden rendben van. Meg is kaptuk tőle. Szerencsére a hányinger, a rosszullétek elkerültek, így volt ez anyunál és a húgomnál is. Hálás vagyok ezért is, ez genetika… - mesélte a hetilapnak.

A hetedik hónapban van, és kisfiút hord a szíve alatt, de nevet még nem választottak neki a párjával. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Amióta felhagyott a televíziós műsorvezetéssel, Winkler Nóra több, a művészetekhez kötődő területen dolgozik: aukciók, tanácsadás cégeknek, múzeumi estek és tárlatvezetések, pódiumbeszélgetések és egy saját művészeti magazin. Mérnök végzettségű, informatikusként dolgozó párja is műgyűjtő.

winkler-nora
Fotó: MTI/Lendvai Péter

Egyelőre még dolgozik, jól érzi magát a pocakjában rugdalózó babával.

- Nem háromszáz képes, inkább kisebb árveréseket vezetek, a színpadi beszélgetéseken pedig kényelmesen ülök. (…) Persze gondolok rá, hogyan lesz, ha már velünk van, de inkább kíváncsian várom, nem szövök terveket. A saját felületeimen meg tudok majd jelenni, ha jól esik, pár nagyobb megbízást pedig köszönettel későbbre halasztottam – árulta el.

A lottósorsolás két műsorvezetője is babát vár

Érdekes helyzet állt elő a Duna Televízió két szerencsejátékos műsorában: várandós az Ötöslottó és a Hatoslottó sorsolásának is egy-egy műsorvezetőnője.

Ezt is szeretjük