Debreczeni Zita babát vár - Giannival cuki fotókon tudatták a gólyahírt
Debreczeni Zita és Gianni első gyermeküket várják.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Debreczeni Zita és Gianni két nappal Valentin-nap után, vasárnap este jelentették be a közösségi oldalaikon, hogy gyermeket várnak. 

A posztra azonnal özönlöttek a jókívánságok, Ördög Nórától Szandin vagy Tóth Gabin át Horváth Éváig rengetegen gratuláltak a sztárpárnak. 

Debreczeni Zita és Gianni első gyermeküket várják

"Shhh... Még ne mondjátok el nekik, mert még mi is alig hisszük el, hogy velünk is megtörténik a csoda amire évek óta várunk! Az már biztos, hogy egy dologban az anyukájára hasonlít... Szeret késni... Köszönöm Istenem!!!

(A témában nem szeretnénk egyelőre nyilatkozni. Nagyon köszönjük a megértést!)" - olvasható a posztban. 

A 39 éves volt modell, fotós és 48 éves étteremtulajdonos a legnagyobb titokban 2017. március 31-én házasodtak össze a Dolomitokban. Gyönyörű esküvői felvételek készültek róluk a hóval borított hegyen. A sztárpár esküvőjéről a Hello! magazin közölt fotókat és részleteket májusi számában.

Az esküvőt mindenképpen télen akarták megtartani, mert mindketten imádják a havat. Azért esett választásuk a különleges helyszínre, mert kilenc évvel ezelőtt a Dolimitok tövében, a Val Gardena síparadicsomban találkoztak először. Ahhoz azonban, hogy a szerelem lángra lobbanjon kettejük között, 2014 novemberéig kellett várni. 

Debreczeni Zita és Gianni öt éve alkotnak egy párt, már nagyon vágytak egy kisbabára. 

- Amikor ez a kapcsolat elkezdődött, teljes kivizsgálásra mentem, szem előtt tartva, hogy ha esetleg rossz híreket kapok, akkor ne húzzam tovább Gianni idejét, aki szintén nagyon szeretne gyerekeket. Izgultam, de a doktor azt mondta, nem látja akadályát, hogy anya lehessek - nyilatkozta Debreczeni Zita a Diéta&Fitnesz 2016–os áprilisi számának.

Debreczeni Zita és Gianni esküvője

Debreczeni Zita és Gianni esküvőjéről a Hello! magazin közölt fotókat és részleteket a 2017-es májusi számában. A lap megjelenését követően az ifjú házasok is posztoltak fotókat a nagy napjukról - még ma is kaptunk egy eddig nem látottat.

Ezt is szeretjük