Már a 6. hónapban van - A magyar műsorvezető kolléganőjével egyszerre vár babát
Mák Kata és Virág Anita is kisbabát vár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Érdekes helyzet állt elő a Duna Televízió két szerencsejátékos műsorában: várandós az Ötöslottó és a Hatoslottó sorsolásának is egy-egy műsorvezetőnője. 

A szombati, zenés előadókkal tarkított Ötöslottó, Luxor, Joker, Kenó és Skandináv lottó sorsolásakor Harsányi Levente és Kovács Áron, illetve Kiss Orsi és Mák Kata váltják egymást, akik közül az utóbbi már túl van a terhessége felén. A vasárnapi Hatoslottó sorsolásának Marczali László és a szintén kisbabát váró Virág Anita a házigazdái. 

Mák Kata második babáját várja

Mák Kata a hatodik hónapban van, és második gyermekével várandós. A SzerencseSzombat műsorvezetőnője 2018. december 10-én adott életet a kisfiának. Noel még egyéves sem volt, amikor kiderült, érkezik a kis tesó. 

A 38 éves sztár a Story magazinnak azt mesélte, a második trimeszterben szerencsére túl van az émelygős időszakon, és jól érzi magát, aktívak a napjai. 

- Tele vagyok energiával, amire különösen nagy szükségem is van: a kisfiam pár hete fedezte fel, mire valók a lábai, egyfolytában utána szaladgálok - árulta el a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Virág Anita várandósan ment férjhez

Január elején derült ki, hogy Király Viktor és Virág Anita titokban összeházasodtak, és az esküvő mellett egy újabb örömhírrel leptek meg mindenkit: a gyönyörű modell és tévés első gyermekükkel a szíve alatt állt az oltár elé. 

A babavárással kapcsolatban annyit árultak el a Story magazinnak, amely ott lehetett a balatonfüredi esküvőn, hogy a baba érkezése kora nyárra várható.

Virág Anita babapocakját még eltakarják a bővebb szabású ruhák, kollégája, Marczali László fotóján is csak a kismama kéztartása az árulkodó. Már a második trimeszterben van és fáradékony, rosszullétek is kínozzák: szédülés és sokszor egész napos émelygés. 

2020 várandós magyar sztárjai 

Kulcsár Edina 2019 novemberében jelentette be a hírt, újra állapotos. Ő maga sem gondolta, hogy ilyen gyorsan teherbe esik első gyermeke után. Több hazai sztár is úgy döntött, nem vár sokat második gyermeke érkezésére. Képes összeállításunkban olyan várandós sztáranyukákat mutatunk, akik gyermekei között kicsi lesz a korkülönbség.

Ezt is szeretjük