El tudod képzelni Rácz Jenő párját rövid szőke hajjal? Dóri ezzel a frizurával kiakasztotta szerelmét
Rácz Jenő kedvese így fest rövid, szőke hajjal és frufruval.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök elkötelezett rajongói pontosan tudják, hogy Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóri a gasztro-reality álompárja. Szerelmük a 2019 tavaszán adásba került szezonban bontakozott ki, ma pedig már vőlegénynek és menyasszonynak mondhatják magukat. 

A szerelmespár sok mindent átélt egymás oldalán: kiállták a Nyerő Páros negyedik évadának próbatételeit, sőt a dobogó legmagasabb fokán végeztek. Valamint az Életünk története című műsor vendégeikén azzal is szembesültek, hogy festenek majd évtizedek múlva.

Rácz Jenő párja rövid, szőke hajjal

A sztárséf mindkét produkcióban ódákat zengett párja megjelenéséről, elárulta, hogy vörös hajával nem tud betelni. Valószínűleg épp ezért akadt ki, amikor Dóri rövid, szőke hajjal és frufruval állított haza.

"Kicsim, ugye ez csak egy vicc?" - írta meg a gasztroguru reakcióját Dóri az Instagramon.

A kommentelőknek a Michelin-csillagos szakáccsal ellentétben bejött a vagány fizimiska. Nem győztek bókolni kedvencüknek.

"Szerintem nagyon jól áll neked ez a haj, igazán nőcis és dögös ez a fazon!"

"Te pontosan az a ritka nők egyike vagy, akinek még ez a haj is csodálatosan áll."

"Döbbenet, hogy mennyire más karakter vagy ezzel a hajjal! Egyénként jól áll ez is" - osztották meg véleményeiket a követői.

Ugyan a rajongók közt tarolt az új megjelenés, Rácz Jenő fellélegezhetett, ugyanis Dóri nem intett búcsút hosszú hajzuhatagának. A parókával azt akarta demonstrálni, mennyit számít egy új hajviselet.

"Talán ezzel a képpel kicsit rámutatok azoknak, akik fésülködés nélkül egy csattal a fejükre fogják a hajukat, hogy mennyit számít a hajkorona! Tükrözi a személyiséged, kisugárzást ad és öltöztet! Fontos, hogy legyen ápolt a hajad, mert ha nincs rajtad semmi ruha, bizony ez akkor is ott marad" - ecsetelte a posztban.

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő és párja a Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Gyuricza Dóri több bikinis képet is posztolt. "Bomba vagy édesem!" - írta Rácz Jenő az egyik képhez. Képes összeállításunkban megnézheted a dögös felvételeket.

Ezt is szeretjük