Rácz Jenő párja ennyit fogyott az esküvőre: Dóri előtte-utána fotót posztolt
Gyuricza Dóri közel két hónap alatt öt és fél kilót fogyott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra gőzerővel készülnek az esküvőjükre, amire még idén nyáron sort kerítenek, de a pontos dátumot nem hozták nyilvánosságra. 

A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadának köszönhetik szerelmüket: tíz perccel azt követően, hogy a szép, szőke lány kiesett, a séf randevúra hívta. Már egy hónap után előhozta a házasság témáját, tavaly augusztus végén el is jegyezte szerelmét.

Gyuricza Dóra fogyókúrázik az esküvőre

Gyuricza Dóri egy szűk körű, egyszerű esküvővel is beérte volna, de a sztárséf ragaszkodott a lakodalomhoz és ahhoz is, hogy csak az oltár előtt lássa párját menyasszonyi ruhában. Táncórákra is járnak, erről Dóri július elején posztolt egy képet. 

Olyan ruhát keresek, amit ha majd a vendégek meglátnak, eláll a szavuk, hogy vajon hol vettem. Nem szeretnék óriási, abroncsos szoknyát, mivel kültéri esküvőnk lesz, úgy gondoltam, ahhoz jobban illene egy visszafogottabb darab. Azt sem akarom, hogy nyűg legyen a ruha, amiben nem férek el az asztalok között, vagy hogy attól kelljen tartanom egész este, hogy összekoszolódik - mesélte márciusban a Story magazinnak

A cikk az ajánló után folytatódik

Ahhoz, hogy a kiválasztott ruhában minél jobban nézzen ki, szigorú edzésbe és diétába kezdett. 

Április végén - május elején A Konyhafőnök sztárjával a Maldív-szigeteken lazítottak, de miután hazatértek, Gyuricza Dóri tovább folytatta a teste formálását. Az eredményt a követőinek is megmutatta: két hónap alatt öt és fél kilót fogyott. 

"Maldív-szigetek utáni és a mostani állapot. Eddig -5,5 kg ment le és közel a cél, no meg az esküvő. #weddingbodyinprogress #motivationmonday" - írta az előtte-utána fotóhoz. 

"Azta! Én már a before bodycheckedért is a fél karom adnám, nem még az afterért!" - írta egy kommentelő, és a többiek is csak dicsérni tudták. 

Rácz Jenő párja bikiniben

Rácz Jenő keményen dolgozott az elmúlt hónapokban is, hiszen 2021. május 3-án került adásban A Konyhafőnök nyolcadik évada. A sztárséf így április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival: a Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Gyuricza Dóri több bikinis képet is posztolt.

Ezt is szeretjük