Rácz Jenő ezt túltolta: fenyegető szavaitól megfagyott a levegő a műsorban
Rácz Jenő szerint jobb, ha az elkövetkező napokban Járai Máté felköti a gatyáját a Nyerő Párosban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros negyedik évadának 12. játéknapján egy újabb páros esett ki, így már csak négy szerelmespár küzd az RTL Klub reality műsorában. 

Kedd este Dallos Bogi és Puskás Peti, illetve Dudás Miki és Ivett került a veszélyzónába: Dér Heni és Gergő, valamint Járai Máté és Kíra az utóbbiakra szavaztak, Rácz Jenő és Dóri pedig az előbbiekre, de mivel az extra kártyájuknak köszönhetően elvehettek egy szavazatot, sztornózták Járaiék voksát, és így az állás döntetlen lett. 

Rácz Jenő fenyegető szavai

Döntetlen esetén a legkevesebb pénzzel rendelkező párosnak kell elhagynia a villát, így a világbajnok kajakozó és párja távozott, de előtte Rácz Jenő a szavazat visszavonásának indoklásakor még fenyegető szavakkal szólt Dudásék barátaihoz, Járai Mátéhoz és feleségéhez. 

Máté, szerintem jobb, ha felkötöd a gatyádat, és körbenézel, hogy hányan és kik vagyunk itt a villában, és mi várható.

Jó volt egy ideig a taktikátok, de fogyóban vagytok, és én biztos, hogy ezért elkezdenék aggódni. Én aggódom értetek - mondta a sztárséf.

racz-jeno-dori
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Kíra ezen a ponton szóvá tette, hogy ez a stílus nagyon nem járja, Dudás Miki pedig azt súgta szerelmének, már örül, amiért nem maradnak, mert elment a kedve a játéktól. 

- Én csak mondom neked, hogy a taktikátok lehet, hogy nem a legjobb. Azért is veszem le a jelölést, mert úgy gondolom, nekem valamilyen szinten össze kell fognom a csapatot, és nagyon fontos, hogy ha mi Mátéékat le akarjuk gyűrni, akkor nekünk össze kell tartani. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ez miket beszél - bukott ki erre Dér Heniből, aki elméletileg szövetséget alkot Dallos Bogival és Puskás Petivel, valamint Rácz Jenővel és Dórival. 

- Nem hadüzenet, de egy üzenetként azt mondanám, hogy Máté és Kíra szavazatát törölni szeretném - zárta mondandóját Rácz Jenő. 

jarai-mate-kira
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Egyrészt hihetetlen büszkeséggel tölt el, hogy Jenő úgy gondolja, hárman kell ahhoz lenni, hogy minket legyűrjenek. Ez nagyon menő. Ez azt jelenti, hogy a legerősebb párnak tart minket, tehát ő tart minket a 2020-as Nyerő Páros címére a legalkalmasabbnak. Én ennek borzasztóan örülök - reagálta Rácz Jenő szavaira Járai Máté. 

- Azt hiszem, hogy az a fajta stílus, ahogy Jenő beszél, hogy ő "békejobbot nyújt", azt mondja, "kösd föl a gatyádat", "elkezdenék aggódni", "ne merészelj", "azonnal fejezd be", ezek a kijelentések azok, amik miatt örök konfliktusunk lesz. Én ezt a stílust… a hideg ráz ki tőle. Rosszabbul vagyok, mintha föl kell másznom egy csőbe. Én sose fenyegettelek téged, kettőnk között ez a különbség - vallotta be a színész. 

A Nyerő Páros női versenyzői bikiniben

Nem mindennapi versenyen vehettek részt a Nyerő Páros női versenyzői az idei, negyedik évadban: a Pusztazámor Szépe címért indultak. Mindegyik hölgy nagy sikert aratott bikiniben és fürdőruhában, Dallos Bogi pedig szerintünk egyenesen mehetett volna egy divatbemutató kifutójára is. Képes összeállításunkban megnézheted a Nyerő Páros versenyzőit bikiniben és fürdőruhában.

Ezt is szeretjük