Rácz Jenőnek keményen beszólt a világbajnok kajakos - Óriási veszekedés lett belőle
Dudás Miki elmondta véleményét, miért nem kedveli Rácz Jenőt és a hozzá hasonló embereket.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hangos szóváltásoktól volt hangos a Nyerő Páros villa a 11. játéknapon. A pároknak az esti összejövetelen meg kellett válaszolniuk néhány kérdést, amik a többiekkel való kapcsolatukra vonatkoztak. Az elhangzottakról természetesen a többi pár is elmondhatta a véleményét, bekapcsolódhattak a vitába.

Amikor Rácz Jenőnek és párjának, Dórinak arra a kérdésre kellett válaszolniuk, szerintük melyik párral nem lesznek soha jó barátok, Dudás Miki és párja, Ivett nevét mondták, amiből óriási veszekedés támadt. 

Rácz Jenő és Dudás Miki vitája

A sztárséf azt válaszolta, nem érzi a párost olyan őszintének, és míg Ivetthez tudnak kötődni, egymásra hangolódni vele, Mikivel más a helyzet. 

racz-jeno
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Mikinél rivalizálást érzek. Nagyon karakán típus, és a "ki a kan a házban" tipikus esetét érzem - mondta Rácz Jenő, amire a világbajnok kajakos azt válaszolta, ő ki meri mondani, Jenőt az irigység tartja távol tőle, például irigy a kinézetére. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Valami komplexus van benned, mert

folyamatosan azt kellett hallgatni, hogy neked mid van: milyen autód, milyen házad.

Nyolcan kezdtük, párok, de nem tudom megmondani, a többieknek milyen autója van. Sose szerettem az ilyen embereket. Oké, hogy letettél az asztalra valamit, ez nagyon nagy dolog, gratulálok, de itt mindenki letett az asztalra valamit. Mégis tudjuk, hogy neked jakuzzid van. Nekünk is van! Ezt tudtátok eddig? Én nem sajnálom tőled a jakuzzit, mert nekünk is van, csak én nem vágok föl vele - bukott ki a 29 éves kajakosból.

dudas-miki
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Rácz Jenő erre csak annyit tudott mondani, hogy az sem érdekli, ha Dudás Mikinek kastélya van, és nem tud a sportolóval kommunikálni, mert annak van problémája vele, és nem fordítva. 

- Kérdezted, hogy miért nem közeledünk. Ezért, mert én nem szeretem az ilyen embert. Nem érzem jól magam az ilyen emberrel. Tudjátok, hogy mink van? Azért nem, mert mi nem erre verjük magunkat. Ezért mondtam az irigységet. Én nem szorulok rá, hogy amikor megjelenek, elmondjam, mim van, mert én megjelenek, és elégedett vagyok magammal - zárta le a veszekedést Dudás Miki.

Zámbó Krisztián párja barnából szőke bombázó lett

Minden nő szeret időről időre megújulni, egy új frizurával teljesen friss megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. Zámbó Krisztián párja, Zsuzsika 2019 februárjában még barna hajjal hódított, majd egyre szőkébb tincsekre váltott.

Ezt is szeretjük