Rácz Jenő feleségének bomba a bikinis alakja: nászúton vannak Szantorini szigetén
Gyuricza Dóri a nászútról posztolva megmutatta, milyen remek formában van bikiniben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő tavaly augusztusban jegyezte el szerelmét, Gyuricza Dórit, akivel A Konyhafőnök 2019-es évadában ismerkedett meg: a szép, szőke lány az RTL Klub gasztrovetélkedőjének egyik versenyzője volt, akit kiesése után a séf rögtön randira is hívott. 

Július utolsó napján a szeretteik és a barátaik körében tartották meg nyolcvanfős lakodalmukat. Az esküvő után itthon néhány napra wellnessezni mentek, nászútra csak most repültek a népszerű görög szigetre, Szantorinire. 

Rácz Jenő felesége bikiniben

Az esküvő előtt mindketten kitartóan edzeni kezdtek, és szigorú diétába fogtak, hogy a legjobb formájukban állhassanak az oltár elé. Miután Rácz Jenőről csak a megváltoztatott étrenddel egy hónap után sem igazán mentek le a pluszkilók, igénybe vette Schobert Norbi segítségét. A fitneszguru közölte vele, hogy túlsúlyos, viszont ha azt csinálja edzésen, amit mond, és mindent betart, 80 kiló alá segít neki fogyni. Így is lett, sikerült elérnie, hogy Rácz Jenő alatt 79 kilót mutasson a mérleg.

A sztárséfnek idővel már nemcsak a kilók leadása volt a célja, hanem az is, hogy kockás hassal vegye feleségül párját. Az edzéssel az esküvő után sem állt le, augusztus közepén azt írta: "a testzsír 21% volt, ma 14%. Soha életemben nem voltam energikusabb, szuper érzés!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyuricza Dóri akkor is remekül nézett ki a bikinis fotókon, amikor április végén - május elején a Maldív-szigeteken lazítottak, de miután hazatértek, még inkább rákapcsolt a diétára. Ennek eredményeként július végére hat kilót fogyott. 

Az ifjú házasok augusztus 24-én Szantorini szigetéről jelentkeztek be, ahol a mézesheteiket töltik. A nászúton készült fotók mellett Gyuricza Dóri egy videót is megosztott, amin jól látszik, milyen kirobbanó formában van bikiniben. "Élvezzétek!!! (zárójeles komment: bomba formában vagy!!!)" - írta az egyik hozzászóló. 

Nem sokkal később egy másik bikiniben is megmutatta magát: ezzel a szexi, fekete darabbal itthon is nagy sikert aratott. Rengetegen kérdezték, honnan szerezhetik be. 

Rácz Jenő párja bikiniben

A sztárséf és párja tavasszal a Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Gyuricza Dóri több bikinis képet is posztolt. "Bomba vagy édesem!" - írta Rácz Jenő az egyik képhez. Az influenszer valóban nagyon dögös, de posztjában azt sem hallgatja el, hogy nem volt mindig elégedett a testével.

Ezt is szeretjük