Rácz Jenő kimondta véleményét Dér Heniről - A műsort visszanézve így vélekedik róla
Rácz Jenő és párja a Reggeliben beszélt arról, milyen érzés volt már villán kívül megnézni a Nyerő Párost.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Történelmi pillanatnak lehettek tanúi a nézők a Nyerő Páros negyedik évadának döntőjében: még soha nem fordult elő, hogy minden korábban kiesett páros egy párra adta volna le a szavazatát. 

A 2020-as Nyerő Páros nyertese így Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lett, 6-0 szavazatarányban győzedelmeskedtek Dér Heni és párja, Gergő fölött. 

Rácz Jenő véleménye Dér Heniről

A Nyerő Párost még a nyáron forgatták, a nézők 2020. szeptember 21-én láthatták az első részt, míg a döntőt múlt péntek este, október 16-án. Rácz Jenő és párja a Reggeli mai adásában mesélt arról, szerintük miért arathattak ekkora győzelmet, és mi a véleményük Dér Heniről. A sztárséf szerint a 6-0-s eredmény sok tényezőből áll össze. 

racz-jeno-dori
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Az egyik talán az, hogy elég tisztán játszottuk a játékot, mindig kimondtuk, amit gondoltunk. Hogy mi előrébb jussunk, azt nem másnak rosszat, hanem magunknak jót akarva tettük. Sose beszéltünk más háta mögött, sosem érdekelt, hogy ki mit csinál. Az érdekelt minket, hogy megnyerjük a versenyt, és nem az, hogy ki hol tart hozzánk képest - mondta Rácz Jenő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dér Heni a legtöbb kritikát a kommentelőktől amiatt kapta, hogy sokszor mást mondott a többi versenyző szemébe, mint a hátuk mögött, és mindig azokhoz húzott, akik éppen erősebb pozícióban voltak, emellett, bár igyekezett szövetséget építeni, annak tagjait nem támogatta szavazatokkal, amikor egy-egy páros veszélyzónába került, ez csak fordítva történt. 

Az is előfordult, hogy párját, Gergőt rábeszélte, szándékosan teljesítsen alul egy játékban, hogy egy bizonyos páros kerüljön veszélyzónába, és a szövetségeseit is megpróbálta rábeszélni, hogy együtt próbálják elérni egy-egy páros kiesését.

der-heni-gergo
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Lukács Miki, a Reggeli műsorvezetője, aki ezúttal vendégként főzött az RTL Klub reggeli műsorában, arra volt kíváncsi, volt-e olyan, hogy valaki a hátuk mögött mondott róluk valamit, de ez csak utólag, a műsort nézve derült ki számukra. 

- Persze, persze, nagyon sok - válaszolta a séf. 

- Szerintem mindenki tudja, kikről lehet szó, kik okozhattak csalódást - mondta ki kerek-perec Peller Mariann műsorvezető. 

racz-jeno-dori2
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Gyuricza Dóri azt válaszolta, nem is  annyira csalódás, inkább meglepetés volt, mert számított arra, hogy kapnak majd hideget-meleget is, ezért a villában próbálta a párját óvatosságra inteni. A férfi a műsor megtekintése után meg is jegyezte, hogy Dórinak volt igaza. 

Akkor mondjuk ki: talán a Dér Heniékkel egy kicsit naiv voltam.

Úgy gondoltam, hogy ott az elején nagyon erős barátság van, és arra lehet alapozni. Aztán nagyon erősen kijött a játéktaktika, amit művelt… ott igazából volt egy fura érzés - vallotta be Rácz Jenő. 

Rácz Jenő párja, Dóri bikiniben

Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóri januárban Mexikóba menekültek a tél elől. A csodás tájakról és egzotikus ételekről kitett képeik mellett a rajongók tetszését leginkább a csinos Dóri bikinis fotói ragadták meg.

Ezt is szeretjük