Ő Czutor Zoli egy szem lánya - A gyönyörű Szonja már 25 éves
Czutor Zoltán összesen öt gyermek édesapja, négy fia és egy lánya született.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere a harmadik házasságában él boldogan húsz évvel fiatalabb feleségével, Zsanettel, akivel két kisfiút nevelnek. 

A házaspár a Nyerő Páros negyedik szériájában elárulta, hogy házasságuk több hullámvölgyet is megélt, de párterápia segítségével túllendültek a nehézségeken, pszichológia tanácsadással, valamint egy coach segítségével mentették meg kapcsolatukat. 

Czutor Zoli lánya

Az 51 éves sztár az összeköltözésük után egy évvel, 2011. augusztus 8-án vette feleségül Zsanettet, kilenc hónap múlva megszületett Simon fiuk, majd 2016-ban Miksa. Az énekes és Zsani a második feleséggel is nagyon jóban van, gyakran ő vigyáz a fiúkra, akik Ildi anyunak hívják. Az asszony három gyermekkel ajándékozta meg Czutor Zolit: Levente 1992-ben, Szonja 1995-ben, Győző 2002-ben jött világra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog első negyedszázadot egyetlen kislányom! #birthday #25th #myonlydaughter

Czutor Zoltán (@czutorz) által megosztott bejegyzés,

Egy szem lánya 2020. május 31-én ünnepelte a 25. születésnapját. Szonját, akiből gyönyörű nő lett, az édesapja az Instagramon is felköszöntötte egy közös fotójukkal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Czutor Zoli egyetemista korában lett először édesapa, és vágyik arra, hogy nagykorú gyermekei közül valamelyik unokával ajándékozza meg, ugyanakkor megérti, ha ők előbb a karrierjükre koncentrálnak. 

- Levente az orvosi egyetemre jár, így valahol továbbviszi azt a vonalat a családban, ami engem biológia-kémia tanárrá tett. Szonja Londonban él, és éppen két művészeti, ruhatervezéssel foglalkozó egyetem között kell döntenie, mind a kettőbe felvették ugyanis. Győző még fiatal, kamasz, de máris olyan verseket ír, hogy mindig megdöbbenek, amikor olvasom őket - mesélte 2019 augusztusában a Blikknek

A napilapnak azt is hozzátette: sajnos csak ritkán tud mind az öt gyermekével egyszerre együtt lenni, erre legutóbb 2018 karácsonyán volt példa. 

Zámbó Krisztián párja barnából szőke bombázó lett

Minden nő szeret időről időre megújulni, egy új frizurával teljesen friss megjelenést kölcsönözhetünk magunknak. Zámbó Krisztián párja, Zsuzsika 2019 februárjában még barna hajjal hódított, majd egyre szőkébb tincsekre váltott.

Ezt is szeretjük