Rácz Jenő beszólt Hujber Ferinek: megelégelte a színész hisztijét
Rácz Jenő úgy érezte, helyre kell tennie Hujber Ferit, különben a csapata szétesik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök VIP című műsorban november 30-án elindult a középdöntő hete. Rácz Jenő piros kötényes csapatából Hujber Feri, Oroszlán Szonja és Feke Pál, míg Sárközi Ákos kék versenyzői közül Hódi Pamela, Nagy Alexa és Serbán Attila mérkőztek meg elsőként. 

A kékeknél a sorshúzás alapján a Barátok közt színésznője, Nagy Alexa, a pirosaknál Hujber Ferenc lett a csapatkapitány. Hamar kiderült, az irányítás egyiküknek sem az erőssége. 

Rácz Jenő beszólt Hujber Ferinek

A Valami Amerika sztárja kiosztotta ugyan a feladatokat, de miután Rácz Jenő új tippekkel látta el, borult az egész rendszer, az újratervezés után a színész kezéből kicsúszott az irányítás. A séf hiába kérdezgette, milyen alapanyagból végül mi készült, választ nem kapott. 

- Senki nem tud itt semmit - csapta le dühösen az asztalra a cukkiniket. 

hujber-feri-racz-jeno
Fotó: RTL Klub

- Bocsánatot kérek, séf, elnézést, csak most teljesen átírtad a programot, és nem tudom, hogy mit akarok - magyarázkodott Hujber Feri. 

- Azért, mert egy főzőversenyben vagytok, ahol nem szusit csinálunk jázmin rizsből, azért - oktatta ki Rácz Jenő, aki ezt követően magához rendelte mindhárom versenyzőjét, és kiosztotta a feladatokat.  

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Hiába próbálta tisztázni versenyzőivel, kinek mi a dolga, amikor Feke Pál a csapatkapitánynál rákérdezett, mit csináljanak következő lépésként, Hujber Feri kifakadt, hogy fogalma sincs, ez már nincs meg az ő fejében. 

Nem viselkedhet úgy egy konyhafőnök, mint egy hisztériás kisgyerek,

aki itt nyávog, hogy "jaj mit csináljak", mert éppen nem úgy történik, mint ahogy elképzelte. Nagyon sok dolog van az életben, ami így történik. Meg kell oldani! Ha nem kapod össze magad, menj oda a sarokba, hisztizz egy húsz percet, és gyere vissza, addig megcsinálják a többiek - torkollta le a séf a 46 éves sztárt, majd összefoglalta, milyen ételt alkossanak. 

hujber-feri
Fotó: RTL Klub

A hasznos tanácsok végül megtették a magukét, a pirosak kaptak pontot az első feladatért, majd a második feladatért is ők zsebelték be a pontot. A három-három fős csapatok A Konyhafőnök VIP középdöntős hetében pontokért küzdenek, a hét utolsó hétköznapján pedig a két leggyengébben teljesítő trió tagjai egyéniben párbajoznak a továbbjutásért. 

Hujber Ferencnek új párja van

Hujber Ferenc három éve Londonban él, nem is nagyon lehetett hallani róla az elmúlt években. Angliában megtalálta azt a harmóniát, amire régóta vágyott. Új párjával a brit főváros egyik nyugodt, kertvárosi részében élnek, itt töltötték a tavaszi karanténidőszakot is. A Konyhafőnök VIP forgatása miatt tért vissza Magyarországba, ő is szerepel a november 9-én indult negyedik évadban. 

Ezt is szeretjük