Rácz Jenő nem adott kötényt Czutor Zoli feleségének: a Nyerő Páros miatt nem választotta Zsanettet
Rácz Jenő be is szólt Zsanettnek: szerinte a férje nélkül nem megy neki a főzés.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zoli 2017 tavaszán szerepelt A Konyhafőnök VIP-ban. Felesége, Czutor-Kilián Zsanett most a 2021. május 3-án képernyőre került A Konyhafőnökben mutatja meg főzőtudását. 

Érdekes helyzet állt elő azzal, hogy a csütörtöki, utolsó kötényszerző napon Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő ítéletére kellett várnia, mit szólnak a halételéhez, ugyanis utóbbival a Nyerő Páros című műsor tavalyi évadából ismerik egymást, ahol nem igazán kedvelték meg egymást. 

Rácz Jenő nem adott kötényt Czutor Zsaninak

Rácz Jenő éppen az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjére hivatkozva nem adott kötényt Zsaninak. 

- Nagyon sok hiba van a tányéron, és állagbeli problémák is vannak szerintem, viszont azt meg kell hagyni, hogy nagyon finoman főzöl. Lobbizni fogok érted, hogy az Ákos adjon neked kötényt. 

czutor-zsanett2
Fotó: RTL Klub

- Azért, mert adnék neked most kötényt, de úgy érzem, hogy mivel mi ismerjük már egymást régóta, ezért úgy etikus, hogy tiszta lappal indítasz, és akkor nem az van, hogy én azért adok neked kötényt, mert ismerlek. Ákos, én azt mondom, finom, van benne kraft, de még azért tanítani kell Zsanit, bármennyire is úgy érzi, hogy magabiztos - indokolta döntését Jenő. 

Sárközi Ákos végül úgy döntött, beválogatja kék kötényes csapatába. 

czutor-zsanett
Fotó: RTL Klub

- Tudod, mi kell még a magabiztosság mellé? Hogy akarjál fejlődni! Mutassuk meg Jenőnek, hogy te tudsz! - mondta neki a kötény átadásakor. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Czutor-Kilián Zsanett a kulisszák mögött bevallotta, kicsit jobban örül, hogy kék kötényt kapott, mint pirosat. Nem csoda, főzés közben Rácz Jenő nemegyszer beszólt neki, így a lecsópüréjét bébipapinak nevezte.

- Figyelj, Zsani, nekem idáig az jön át, hogy ha nincs itt a Zoli, nem fogja a kezed, akkor ez nem megy. 

czutor-zsanett-racz-jeno
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

- Hát, figyelj, én meg nem így gondolom - vágott vissza Zsanett. 

- Akkor mutasd meg! 18 perced van - kontrázott a sztárséf. 

Rácz Jenő menyasszonya dögös bikiniben

A sztárséf április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több bikinis képet is posztolt. 

Ezt is szeretjük