Rácz Jenő volt randipartnere A Konyhafőnökben: Márti kitálalt a séfről
Rácz Jenő és Márti a Tinderen ismerkedtek meg, de a chatelésből végül nem lett személyes találkozó.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Konyhafőnök 2021. május 3-án elindult immár kilencedik évadában sok érdekes jelentkezővel találkozhatnak a nézők. 

A kedd esti adás egyik legérdekesebb szereplője Mártika volt, akiről kiderült, hogy annak idején Rácz Jenő randipartnere volt a Tinderről. 

Rácz Jenő tinderes randipartnere A Konyhafőnökben

- Márta vagyok! Jenő, neked nem vagyok ismerős véletlenül? Mártika, esetleg? Így se, semmi? - mutatkozott be a csinos versenyző a gasztrovetélkedőben

racz-jeno-marti
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

Fördős Zé közölte, addig nem indítja el az étel elkészítési idejét mérő órát, amíg Mártika ki nem fejti, mi a háttérsztorija, miért becézte őt Rácz Jenő Mártikának. Kiderült, hogy a sztárséf régebben jobbra húzta a lányt a Tinderen, majd elkezdtek chatelni. Sokszor beszéltek meg találkozót, de ezek végül nem jöttek össze. 

- Nem is voltunk egy időzónában. Egyetemista voltam, nyolc után értem rá, Jenő akkor már feküdt le kilenckor - kezdte a történetet Márti. 

- Sose fekszem le kilenckor! - vágta rá Rácz Jenő.

- Ezt kamuztad legalábbis nekem - válaszolta erre a lány, amire a sztárséf annyit mondott: lehet. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Egyszer azt is megkérdezted, mit csinálok délután, én meg mondtam, hogy kosármeccsem lesz. Szerintem ott volt a baki, mert megjegyezted, hogy akkor biztos nagyon magas lehetek. Mondtam, hogy az 1,75 nem olyan magas egy kosarasnak, mire elárultad, hogy te 1,73 vagy, de hozzátetted: a rocksztárok is mindig magasabb lányokkal jártak. Megkérdezted, találkozunk-e, én egy óra múlva válaszoltam, de akkor te már feküdtél le aludni. 

Végül egy vasárnapi napot beszéltek meg a találka időpontjának, mert az volt Rácz Jenő első szabadnapja. Márti visszakérdezett, biztos vele akarja-e eltölteni a szabadnapját, mire a séf rávágta, hogy igen. 

- Eljött az este, felmegyek az internetre, és látom, hogy Jenő egy vasalóval pózol. Mondom, oké, elfeledkeztél rólam? Azt mondta: "Mártikám, rólad soha!" És ennyi. 

racz-jeno
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

- Most már rémlik valami, akkor tényleg egy randira indultam, csak nem Mártival. Elfelejtettem szerintem - vallotta be Rácz Jenő, mire Fördős Zé megjegyezte, hogy ez egy tipikus szervezési hiba, ha valaki két csajjal is leszervez egy-egy randit ugyanarra a napra. 

Rácz Jenő menyasszonya dögös bikiniben

A sztárséf április 24-én repülőre szállt párjával, Gyuricza Dórival, akivel a gasztrovetélkedő 2019-es évadának köszönhetően szerettek egymásba. A Maldív-szigetekre utaztak pihenni és feltöltődni, ahonnan Dóri több bikinis képet is posztolt. 

Ezt is szeretjük