Rábaközi Andrea a 80-as évek szexi modellje volt: 21 éves fia jóképű sportoló lett
Rábaközi Andrea előző házasságából két fiúgyermek született, Döme és Samu.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalógusok hasábjai, óriásplakátok, kártyanaptárak és a kifutó - Rábaközi Andreát a ’80-as években viszontláthattuk mindezeken, hiszen a korszak egyik legnépszerűbb manökenjeként tartották számon. Sokan a könnyűzenei életből is emlékeznek rá, szerepelt a Rapülők együttes Áj Láv Jú című klipjében, és egy rövid ideig tagja volt a Dr. Beat nevű formációnak.

Az egykori modell 53 esztendősen a családjának él. 2013 óta boldog második férje, Versitz Zsolt oldalán. Előző, Dala Tamás válogatott vízilabdázóval kötött házasságából született két fiára, Dömére és Samura pedig nem is lehetne büszkébb.

Rábaközi Andrea nagyobbik fia jóképű sportoló lett

- Nekem a fiaim, Döme és Samu az elsők. Csak utánuk jöhet minden más, csak utána jöhetek én. Kiszolgálom a férjemet és a fiaimat is, mert megtehetem, és jó érzéssel tölt el. Mindkét fiam élsportoló, sikeresek abban, amit csinálnak, megérdemlik - magyarázta a Hot! magazinnak 2021 júniusában.

Idősebbik gyermeke 21 esztendős, jóképű, felnőtt férfi. Édesanyja óhatatlanul eltöpreng néha azon, milyen párt választ majd maga mellé. Bár esze ágában sincs befolyásolni, azt nem tudná elképzelni, hogy olyan nővel kösse össze az életét, aki nem tartja rendben a környezetét.

- Persze nem szólhatok bele a párválasztásukba: a boldogságuk a legfontosabb. De kicsit csalódott lennék, ha olyan nőt választana valamelyikük, aki csak lógatja otthon a lábát. Nyilván, ha dolgozik a nő is, az más, olyankor megbeszélés kérdése, ki mit vállal.

Képes összeállításunkban megnézheted Rábaközi Andrea jóképű, sportoló fiait, Dömét és Samut.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

  

Ezt is szeretjük