48 évesen lett nagymama - Rába Tímea megmutatta tündéri unokáját
Rába Tímea büszke családjára, unokája, Nikos már másfél éves.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea az 1991-es Miss Hungary második helyezettjeként vált ismertté, a képernyőn a '90-es és 2000-es években sokszor volt látható, a Lottó, a Kenó, illetve Skandináv Lottó sorsolásának háziasszonya volt egy időben a TV2 csatornán. A Barátok köztben és a Jóban Rosszban sorozatokban is szerepelt. Manapság már kevesebbet hallani róla, a 49 éves sztár legtöbb idejét szép családjának szenteli.

Három gyermeke született: 1994-ben Márk, 2003-ban Nina, 2008-ban pedig Noel fia jött a világra. Első gyermeke még az előző kapcsolatából született, amikor Rába Tímea 24 éves volt, míg két kisebbik gyerkőcének édesapja a férje, Tóbiás József.

Rába Tímea másfél éve nagymama is, ugyanis legidősebbik gyermeke 23 évesen édesapa lett. A kicsi a Nikos nevet kapta. A szőke szépség a Best magazin kedvéért elvállalt egy fotózást a családjával, a felvételen egyedül a férje, illetve fia párja nem szerepel. Természetesen a legkisebb családtag nem maradhatott le a fotóról. Nikos nagyon aranyos kisfiú.

- Nikos másfél éves, még nem beszél, egyelőre mindenkinek azt mondja, anya, és nagyon profin mutogat, jókat activityzünk vele. Imádom őt! Tündéri kisfiú, és csodálattal nézem, hogy a fiamból micsoda nagyszerű apa lett - mesélte a lapnak.

Szerinte unokája kísértetiesen hasonlít édesapjára, Márk is így nézett ki, amikor kicsi volt. Elmondta azt is, hogy a családjára a legbüszkébb, gyermekeiből tisztességes, jól gondolkodó és becsületes emberek lettek. 25 éves fia rendőr volt, de nem tudott ebből megélni, ezért most a vendéglátóiparban keresi a kenyerét, a 17 éves Nina még középiskolába jár, és egyelőre nem tudja, a jövőben milyen pályát választ, a 11 esztendős Noel ügyesen focizik, ám légúti problémákkal küzd, előfordul, hogy fullad, emiatt az orvosok azt tanácsolták nekik, egy olyan helyen kellene lakniuk, ahol nincs pollen, illetve egyéb allergének.

- Bérelünk egy lakást Tenerifén, ott soha semmi baja, de ahogy hazajövünk, már rohanunk is a doktorhoz, azonnal fulladozni kezd - tette hozzá.

Így megváltoztak a szépségkirálynők

A hazánkban megválasztott szépségkirálynők közül sokan népszerű sztárokká váltak. Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Bálint Antónia, Kapócs Zsóka vagy éppen Horváth Éva.

Ezt is szeretjük