Bangó Margit dédunokája gyönyörű tinédzser - Fotókon a 17 éves Tina
Bangó Margit büszke szép dédunokájára, a 17 éves Tinára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit 17 évesen hozta világra lányát, Marikát, 31 éves volt, amikor már nagymama lett, Tina unokája pedig 52 évesen a kicsi Tina dédanyjává tette a Kossuth-díjas művészt. Az énekesnő és dédunokája régebben egy szobában aludtak, máig nagyon szoros a kapcsolat közöttük, ezt a 2018 januárjában a Slágert TV-n elindult Drága családom - Az Emilio Família című reality show nézői is láthatják. 

Bangó Margit dédunokája mára gyönyörű tinédzserré cseperedett, a 17 éves Tinának már szerelme is van, akit a dédanyja 69. születésnapján mutatott be a családnak. A fiatalok régóta ismerik egymást, így az egész család szeretettel köszöntötte a fiatalembert, akit szinte mindenki gyerekkora óta ismer.

- Tinának bekopogott a szívébe a szerelem. Egy olyan kedves fiatalember udvarol neki, akit gyerekkora óta ismerünk. Komoly muzsikus családból származik. Annak idején, mikor mondta kis Tina, hogy bemutatja az udvarlóját, említettem neki, hogy a hétfejű sárkányokkal kell majd megküzdenie. Elsősorban velem, aztán Tinával és Emilióval, majd a család többi tagjával. Ez a fiatalember megtette ezt, egy úriember, egy fantasztikus bőgőművész. Ha Tina vonattal jön, kimegy elé az állomásra. A múltkor elhívta Tinát egy koncertre, majd utána időre haza is hozta, hazakísérte - mesélte a tévéműsorban Bangó Margit, aki örül dédunokája választásának. 

- Nagyon édesek együtt, áldásunkat adtuk rájuk. Másfél évig leveleztek, üzentek egymásnak, Norbi kitartó volt. Mindig hagyott virágot, kis ajándékokat Mama kapujában, amire mi azt hittük, Mamának van hódolója. Kiderült, hogy ezeket mind Norbi hagyta ott Tinának. Örülök a boldogságuknak, hosszú szerelmet kívánok nekik - mondta a Drága családom kamerái előtt az édesanya.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű tinilány lett Bangó Margit dédunokája. 

Ezt is szeretjük