Ő Törőcsik Mari színész unokája – A 40 éves Máté sármos pasi
Járai Máté mára sikeres színész lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A negyvenéves Járai Máté tehetséges színész, 2014-ben Jászai Mari-díjat is kapott. Igazi művészcsaládba született, így nem csoda, hogy a színészetet választotta. Nagypapája Maár Gyula filmrendező, aki 2013-ban elhunyt, fogadott nagymamája pedig Törőcsik Mari. Bár nem vér szerinti rokonok, a legendás színésznő sajátjaként szereti színész unokáját.

Járai Mátét a VIASAT3-on futó 200 első randi című sorozatban láthatták a magyar nézők, de szerepet kapott A mi kis falunk és az Egynyári kaland című sorozatokban is. Több színházi társulat tagja is volt, játszott Veszprémben, Szegeden, 2010 óta pedig a Győri Nemzeti Színház tagja. Szerepel például a Bolha a fülbe, A padlás, a Csoportterápia vagy az Egerek és emberek című darabokban.

A YouTube-on futó Gördülő Arcvonások című websorozatban korábban elmondta, hogy feleségének, Kírának rengeteget köszönhet, ugyanis mindenben támogatta őt.

- Amikor még egyáltalán nem voltam színész, csak álmodtam arról, hogy az leszek, mi már akkor együtt voltunk, és évekig szólt a kapcsolatunk arról, hogy az én karrierem be tudjon indulni. Például ezért nem mentünk ki külföldre, pedig mind a kettőnkben van egy kis vágy arra, hogy egy picit részesei legyünk más kultúrának is - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire sármos Törőcsik Mari unokája, Járai Máté.

Ezt is szeretjük