Rába Tímea 20 éves lánya gyönyörű: nem csoda, hogy Ninát felfedezte a modellszakma

Rába Tímea lányáról már tinédzserként profikat megszégyenítő modellfotók születtek, Nina mégsem ezen a vonalon ment tovább.

rába-tímea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A világsztárok közül jó pár olyan modell anyukát tudunk felsorolni, akinek lánya a nyomdokaiba lépve maga is meghódította a divatvilágot. Hazánkban sem kell sokáig keresgélni - igaz, Rába Tímea és lánya, Tóbiás Nina esetében akad némi csavar.

Rába Tímeát a ’90-es évek egzotikus szépségeként ismerte meg a magyar közönség, ő lett az 1991-es Miss Hungary második helyezettje. A húszesztendős Nina is ismeri azt az érzést, milyen udvarhölgynek lenni, ő a Miss Universe Hungaryn lett harmadik helyezett 2021-ben.

Rába Tímea és Tóbiás Nina

Szépségére már tiniként felfigyelt a divatvilág, több márkával dolgozott együtt, profikat megszégyenítő képek készültek róla.

Édesanyját anno meg is találták a rosszindulatú megjegyzések. Egyesek úgy vélték, lányát túl hamar beszippantja majd a show-biznisz, és elkallódik. Ez a jóslat a legkevésbé sem valósult meg: Nina a jogi egyetemen tanul, és civil munkát is vállalt, egy pékségben dolgozik az iskola mellett.

A cikk az ajánló után folytatódik

Anya és lánya között különleges kapocs van, lelki társak. Mindent együtt csinálnak, a közös edzések mellett napi szinten órákat beszélgetnek. 

- Nekem anya a nagybetűs nő. A mai napig emlékszem, milyen parfümöt használt, amikor kicsi voltam, és ha valahol megérzem, az számomra az anyaillat. Előttem van, ahogy a csodaszép ruháiban játszott velem türelmesen, kedvesen - áradozott Nina a Story magazinban.

Hozzátette, anyja a példaképe, épp olyan szülő szeretne lenni, mint amilyen ő volt. Azt sem sieti el, hogy kirepüljön a családi fészekből, szüleivel és öccsével él együtt, számára ők jelentik az otthont és a nyugalmat.

Nézd meg Bálint Antónia párját!

Bálint Antóniára három évvel ezelőtt talált rá a szerelem, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük