Rába Tímea modell lánya 20 éves lett: Nináról gyönyörű fotókat posztolt az édesanyja
Rába Tímea lánya valóságos látomás a születésnapi képeken. Nem csoda, hogy a divatszakma is felfigyelt Ninára.

rába-tímea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rába Tímea számára a szeptember 12-e örökre különleges dátum, ezen a napon született meg a lánya. Az köztudott tény, az idő csak úgy szalad, ha a gyerekek növekedéséről van szó, ez Ninára is igaz: szinte egy pillanat alatt lett cuki kislányból gyönyörű, fiatal nő.

A 20. születésnapját ünnepelték meg tegnap. A nagy esemény apropójából édesanyja lélegzetelállító fotókat és érzelmes sorokat posztolt.

Rába Tímea lánya születésnapja

A büszke anyuka három felvételt is közzétett a szülinaposról: az elsőn Nina egy sziklán áll a tengerparton a naplementében, a második egy modellfotózáson készült róla, a harmadikon pedig dögös csipketopot visel. 

Rába Tímea szülinapi bejegyzéséért kattints ide.

"Ma 20 éves az én gyönyörű nagylányom!

Nincsenek szavak, melyekkel leírhatnám, hogy mennyire SZERETLEK! Igazi Csoda vagy! Őszinte, tisztalelkű, becsületes, akiben annyi, de annyi érzelem lakozik. Boldog vagyok, hogy az anyukád lehetek! Imádok minden Veled töltött pillanatot! Féltő, óvó karjaimmal ölellek, és vigyázom lépteidet! Lépkedj biztosan, határozottan a céljaid felé, mert számodra nincs lehetetlen!

Boldog Születésnapot Kicsilány! SZERETLEK!" - fogalmazott a büszke édesanya.

A követői elájultak a felvételek láttán, valaki megjegyezte, az első olyan, akár egy filmjelenet. Nina szépségére a divatszakma is felfigyelt. Több márkával dolgozott már együtt, 2021-ben pedig édesanyja példáját követve megmérettette magát a Miss Hungary szépségversenyen, ahol a dobogó harmadik fokáig jutott.

Liptai Claudia lánya bézs miniben

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük