Rába Tímea modell lánya 20 éves lett: Nináról gyönyörű fotókat posztolt az édesanyja

Rába Tímea lánya valóságos látomás a születésnapi képeken. Nem csoda, hogy a divatszakma is felfigyelt Ninára.

Rába Tímea lányának születésnapja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Rába Tímea számára a szeptember 12-e örökre különleges dátum, ezen a napon született meg a lánya. Az köztudott tény, az idő csak úgy szalad, ha a gyerekek növekedéséről van szó, ez Ninára is igaz: szinte egy pillanat alatt lett cuki kislányból gyönyörű, fiatal nő.

A 20. születésnapját ünnepelték meg tegnap. A nagy esemény apropójából édesanyja lélegzetelállító fotókat és érzelmes sorokat posztolt.

Rába Tímea lánya születésnapja

A büszke anyuka három felvételt is közzétett a szülinaposról: az elsőn Nina egy sziklán áll a tengerparton a naplementében, a második egy modellfotózáson készült róla, a harmadikon pedig dögös csipketopot visel. 

Rába Tímea szülinapi bejegyzéséért kattints ide.

"Ma 20 éves az én gyönyörű nagylányom!

Nincsenek szavak, melyekkel leírhatnám, hogy mennyire SZERETLEK! Igazi Csoda vagy! Őszinte, tisztalelkű, becsületes, akiben annyi, de annyi érzelem lakozik. Boldog vagyok, hogy az anyukád lehetek! Imádok minden Veled töltött pillanatot! Féltő, óvó karjaimmal ölellek, és vigyázom lépteidet! Lépkedj biztosan, határozottan a céljaid felé, mert számodra nincs lehetetlen!

Boldog Születésnapot Kicsilány! SZERETLEK!" - fogalmazott a büszke édesanya.

A követői elájultak a felvételek láttán, valaki megjegyezte, az első olyan, akár egy filmjelenet. Nina szépségére a divatszakma is felfigyelt. Több márkával dolgozott már együtt, 2021-ben pedig édesanyja példáját követve megmérettette magát a Miss Hungary szépségversenyen, ahol a dobogó harmadik fokáig jutott.

Liptai Claudia lánya bézs miniben

"Gyönyörű” - szinte minden kommentelőnek ez a szó volt az első, ami beugrott Gesztesi Panka miniruhás fotója láttán. Édesanyja, Liptai Claudia az Instagramon tette közzé a képet, amit ha nem ott láttunk volna, simán elhisszük, hogy a Vogue magazin hasábjairól való.

Liptai Claudia lánya bézs miniruhában: a Vogue-ba való Gesztesi Panka fotója

Liptai Claudia lehengerlő fotót osztott meg az Instagramon a modell Pankáról.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük