Puskás Peti élő adásban olyat bakizott az este, hogy röhögőgörcsöt kapott

Puskás Peti a Való Világ tegnap esti adásában röhögőgörcsöt kapott egy elszólása miatt.

Puskás Peti bakija a Való Világban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Puskás Peti a Való Világ kedd esti adásában egy elszólása miatt olyan röhögőgörcsöt kapott, hogy nagy nehezen csak egy-két mondatot tudott mondani. 

Utána a 38 éves műsorvezető azt javasolta, inkább kezdjék el az RTL valóságshow-ját. 

Puskás Peti bakija a Való Világban

Puskás Peti azzal kezdte a kedd esti Való Világot, hogy kutyusával, Mimóval ezúttal mozdulatlanul fognak állni, mert rengetegen írták kommentben, hogy rengeteget táncol a műsorban, így ezúttal a négylábúval az egy helyben állást gyakorolják. 

puskas-peti
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

A nagy komolyságnak egy baki vetett véget, a napi szavazás felkonferálásakor ugyanis egy vicces elszólás borított mindent. A kérdés az volt: ki a leglelkesebb villamanó? 

- Kriszti, Piros, Rico, Barna, Reni, Lassie… Jézusom… Ákos, Dani… - próbálta folytatni a nevek sorolását, miután Lissza helyett a híres skót juhászkutya, Lassie nevét mondta, de a nevetéstől nem nagyon lehetett érteni egy szavát sem. 

puskas-peti-valo-vilag
Fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Nagy nehezen még el tudta mondani, hogy a nézők SMS-ben tudnak szavazni, és kezdik a Való Világ villájában történtek összefoglalóját, de azt, hogy mi van Pirossal és Renivel, már nem, azt javasolta, inkább kezdjenek is bele. 

Nádai Anikó bakija a Való Világban

Baki csúszott a Való Világ idei évadának első élő adásába, ami jó néhány kínos pillanatot okozott a műsorvezetőnek. A videó futótűzként terjedt el a TikTokon azzal a címmel, hogy Nádai Anikó élő adásban akadt ki.

Nádai Anikó bakijával van tele a net: ez történt vele élő adásban

Nádai Anikónak a Való Világ 11 évadának első összefoglalója közben kellett elképesztően kínos pillanatokat átélnie.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL KETTŐ/Való Világ

Ezt is szeretjük