Egyre kínosabb volt, amit Járai Máté művelt a Fókusz műsorvezetőjével

Járai Máté és Tokár Tamás A Konyhafőnök VIP új évadának legelső adásában emlékezetes jelenetet produkált.

Járai Máté és Tokár Tomi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy burleszkjelenetbe illett, amit Járai Máté a Fókusz műsorvezetőjével, Tokár Tamással művelt A Konyhafőnök VIP hetedik évadának legelső adásában. 

A két versenyző egy rezsón próbált osztozkodni, de ez nem működött, egy idő után egyszerre lett egyre kínosabb és nevetségesebb a szituáció. 

Járai Máté és Tokár Tomi

Járai Máté és Tokár Tamás egymás melletti asztaloknál főztek, amikor az utóbbi megkérdezte, használhatná-e a színész által már beüzemelt rezsó második főzőlapját - miközben mutogatta is, mit szeretne, ráfröccsent Járai serpenyőjéből a forró olaj. 

jarai-mate-tokar-tomi
Fotó: RTL/Tulok András

Ezzel még csak elkezdődött a balesetek sora: Járaira is ráfröccsent az olaj, majd amikor megmozgatta a saját serpenyőjét, Tokár Tomié egy nagy kongással leesett a rezsóról. 

- Nekem egy nagy karimájú serpenyőm volt, ráztam rajta egyet, és levertem az ő serpenyőjét. Nem akartam őt hátráltatni! Szerencsétlen csak a nagy testével nézett utána, azt lehetett látni, hogy áthajol a pulton és durr, kirepül az egész - magyarázta a színfalak mögött Járai Máté, hogy mi történt. 

jarai-mate
Fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

A Reggeli műsorvezetője azt tanácsolta kollégájának, hogy gyorsan folytassa a főzést, dobjon a serpenyőbe új vajdarabot. 

- Leverte az össze kajámat, újracsináltam. Nem tudtam rá haragudni, mert ő sem volt csúcsformában, de akkor más típusú érzelmek alakultak ki a szívemben, amikor láttam, hogy másodjára is leverte, és akkor szét is tört a serpenyő - ezt már Tokár Tomi mondta a színfalak mögött. 

tokar-tomi-konyhafonok
Fotó: RTL/Tulok András

Járai Máté azzal védekezett, hogy az ő serpenyője nagyon nagy, és amikor rázogatja benne az ételt, nincs hely a kicsi rezsón a kisebbiknek. 

Olyanok voltunk, mint egy burleszkfilmben a két idióta! 

- viccelődött az adás után Járai Máté, aki meg is égette a kezét, amikor fel szerette volna venni kollégája eltört serpenyőjét, ráolvadt a gumikesztyű a kezére. 

- Hogy ez megismétlődött úgy, hogy szétrepült elemire az a rohadt serpenyő… Úgy voltam vele, hogy ezt már nem fogják elhinni, hogy nem direkt csinálom, és nem próbálom a Tokárt hátráltatni, holott tényleg nem volt szándékomban! Egész egyszerűen rá kellett jönnünk, hogy egy rezsót két ember nem tud használni - vonta le a végkövetkeztetést Járai. 

Járai Kíra bikiniben

Járai Máté felesége igazi sportember. Imád mozogni, a küzdősportok tartoznak a kedvencei közé. A sok mozgásnak meg is van az eredménye: tökéletes az alakja, amelyre bármit felvehet. Abban a narancssárga kétrészesben is tarolt, amelyet egy Duna-parti strandolás erejéig húzott magára.

Járai Kíra bikiniben tarol az Instán: bombázóként pózolt a Duna-parton

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük