Gyönyörű színésznő volt Puskás Peti nagymamája: Maráról ilyen szép fotók készültek

Puskás Peti ilyen szépen emlékezett meg 2014-ben elhunyt színésznő nagymamájáról, Görög Maráról.

Puskás Peti nagymamája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A színész-énekes Puskás Peti, aki a 2022-es X-Faktor egyik mentora is, színészcsaládba született, édesapja Puskás Tivadar, édesanyja pedig Besztercei Zsuzsa. Van egy öccse, Puskás Dani, ő zenével foglalkozik. 

Ha ez nem lenne elég, anyai ági nagyszülei is művészemberek voltak, a Jászai Mari-díjas Besztercei Pál, valamint a gyönyörű színésznő, Görög Mara

Puskás Peti nagymamája

Puskás Peti nagyon büszke tehetséges felmenőire, nagymamájáról, Görög Maráról megható posztban emlékezett meg a közösségi oldalán, az asszony 2022. szeptember 1-jén lett volna 95 éves. 

A gyönyörű, régi fotókon egy csodaszép, fiatal nő mosolyog vissza közönségére, aki kimondottan bájos és kedves ember benyomását keltette. 

Görög Mara 1946-ban szerzett színészdiplomát, nem sokkal később a Miskolci Nemzeti Színház, majd 1954-től a Fővárosi Operettszínház szerződtette. Kollégájához, Besztercei Pálhoz ment feleségül, akitől 1955-ben, 28 éves korában született meg egyetlen gyermeke, Besztercei Zsuzsa, Puskás Peti anyukája. 2014-ben, 87 évesen hunyt el. 

Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona

A belváros közepén található lakásukat egy kétszintes kertes házra cserélték. Fontos volt számukra, hogy zöld vegye körül őket, és legyen kert is az ingatlanhoz. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar házban él Puskás Peti és Dallos Bogi.

Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona: házukat gyönyörűen rendezték be

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Ezt is szeretjük