Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona: házukat gyönyörűen rendezték be

Dallos Bogi és Puskás Peti nemrég költöztek az új otthonukba, a belvárosi lakásukat egy kertes házra cserélték.

puskás-peti-dallos-bogi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dallos Bogi és Puskás Peti szakmai berkekben évek óta ismerték egymást, de csak a 2019-es X-Faktorban kerültek közelebb egymáshoz, amelyben mindketten mentorként szerepeltek. Bár már a műsor forgatása alatt kiderült, mennyire egy hullámhosszon vannak, Puskás Petinek öt hónapba telt, mire megnyerte választottja szívét

Miután a szerelmük szárba szökkent, elválaszthatatlanok lettek. A tévénézőknek a 2020-as Nyerő Párosban mutatták meg, mennyire összeillenek, a produkció után pedig még komolyabbra fordították a kapcsolatukat: idén februárban megtörtént köztük az eljegyzés, aztán augusztus 27-én kimondták a boldogító igent.

Dallos Bogi és Puskás Peti új otthona

Közös életüket férjként és feleségként egy új otthonban kezdték meg. A belváros közepén található lakásukat egy kétszintes, kertes házra cserélték. Fontos volt számukra, hogy zöld vegye körül őket, és legyen kert is az ingatlanhoz, hiszen a nagyvárosi nyüzsgés után egy sokkal megnyugtatóbb környezetre vágytak. Ráadásul egy kutyával, Mimóval is gyarapodott a családjuk, akinek szintén sok tér kell.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dallos Bogi az Instagram-oldalán vezette körbe a követőit az új szerelmi fészekben. A felvételek elárulják, otthonukat a legutolsó trendek szerint rendezték be: a terek tágasak és fényesek, minden helyiséget a letisztultság jellemez. Bár a fő irányvonalként a természetességet nevezte meg, minden szobában találni pár kiegészítőt, ami fiatalossá és végtelenül divatossá teszi az összhatást.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen pazar házban él Puskás Peti és Dallos Bogi.

Ezt is szeretjük