Dallos Bogit terhesnek hitték az X-Faktorban: Puskás Petinek fel is kellett hívnia
Az X-Faktor egyik versenyzője teljes meggyőződéssel állította, hogy Puskás Petiéknél jön a baba.

dallos-puskás-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Immár negyedik hete, hogy elindult az X-Faktor 11. évada. A tábor előtti utolsó válogatón sem volt hiány vicces, könnyfakasztó vagy egyenesen meghökkentő pillanatokból. 

A tegnapi adásra főleg az utóbbi volt jellemző, nem egy alkalom akadt, amikor a mentorok kikerekedett szemmel nézték, mi történik a színpadon.

Az X-Faktor negyedik válogatója

Volt olyan versenyző, akinek bele sem kellett kezdenie a produkciójába, már olyan dolgot tett, amellyel teljesen meglepte a mentorokat. 

x1
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Liebhaber Katalin ebbe a táborba tartozott, már az első mondatával alaposan meglepett mindenkit, flörtölni kezdett ByeAlexszel. 

Alex, te is egyedül, meg én is

- kezdte a mondandóját, mire az énekes csodálkozva visszakérdezett. Nem értette, miért gondolja a nő szinglinek, hiszen köztudott, hogy kapcsolatban van. Erre azt a választ kapta, kétnapos információ alapján gondolta egyedülállónak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Katalin nem csak róla informálódott félre, amikor elkezdte sorolni, miért ByeAlex tetszik neki, okozott néhány izzasztó percet Puskás Petinek

Laci rólad tudom, hogy házas vagy. Peti gyerkőcöt is vár!

Puskás Peti erre a kijelentésre először reagálni sem tudott, majd felpattant a székéből, és sietve előkapta a telefonját a zsebéből. Dallos Bogit hívta egyből.

- Szerelmem, van itt egy nő, aki azt mondja, hogy gyereket vársz! Ez igaz? - kérdezte, erre az egész stúdió nevetésben tört ki.

Nem Katalin volt az egyetlen, akit az ítészek valószínűleg nem fognak hamar elfelejteni. Vecsei Katalin Boróka alaposan ráijesztett Herceg Erikára.

A 21 éves egyetemista Beyonce Listen című dalával érkezett, és ugyan először két nemet kapott a zsűritől, Gáspár Laci és ByeAlex igenjére Puskás Peti meggondolta magát, és ő is továbbengedte a lányt a táborba.

Katalin a továbbjutás hallatán teljes extázisba esett. Annyira megörült, hogy közben nem nézett a lába elé, elesett, ahogy lement a színpadról.

Herceg Erika azonnal kirohant utána a stúdióból, hogy megnézze, nem esett-e baja. Szerencsére nem történt komoly baleset, Miller Dávid is megnyugtatta a női mentort azzal, hogy ő vigyáz a versenyzőkre.

Olyan is volt, hogy az egyik mentor tett valamit, amire senki sem számított. Puskás Peti rögtön az adás elején tett példanélküli ajánlatot. Az adás első versenyzője DJ Geri néven mutatkozott be, elárulta, az a legnagyobb álma, hogy egy napon lemezlovas legyen, de még nincs DJ-pultja, a következő hónap elején tervezi, hogy vásárol magának egyet.

A műsorba is egy DJ-produkcióval érkezett, de mivel nem volt meg az eszköze hozzá, a mentorok kisegítették: ByeAlex rajzolt neki egy keverőpultot, ezen imitálhatta a hangkeverést. A közönség pedig tombolt a saját mixre.

Puskás Peti volt az első, aki értékelte a hallottakat, nem csak egy igennel jutalmazta a fiatal férfit, hanem megígérte neki, megveszi neki a DJ-pultot, amiről álmodik. 

Herceg Erika párja

29 évesen, öt esztendővel ezelőtt ismerte meg a párját, akivel jelenleg távkapcsolatban élnek. A tehetségkutató miatt hol ő repül haza Budapestről, máskor a kazah származású férfi látogatja meg.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük