Ez Dallos Bogi véleménye Puskás Peti exeiről: nem rejtette véka alá

A Nyerő Párosban kiderült, Dallos Bogi szerint melyik volt barátnője passzolt a legjobban Puskás Petihez.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nyerő Páros második részében a pároknak számot kellett adniuk arról, mennyire ismerik egymást. Tíz kérdést kaptak három-három válaszlehetőséggel, amelyből hatra ugyanazt a választ kellett megjelölniük, hogy ne bukják el a játékot és az arra feltett pénzösszeget. 

Ha rossz választ adtak, a páros nőtagját az Elsüllyedek miattad címet kapott játékban mindig egy kicsit lejjebb engedték egy gusztustalan vízzel teli tartályba. 

Puskás Peti exei 

Idegesítő szokások, pikáns témák és az exek is terítékre kerültek. Puskás Petinek és Dallos Boginak arra kellett válaszolnia, hogy "Bogi szerint ki passzolt Petihez a legjobban az exei közül?" Eke Angéla, Sáfrány Emese vagy Lola. Dallos Bogi Aleskát, vagyis Sáfrány Emesét jelölte be, míg az énekes Eke Angéla színésznőt. 

puskas-peti

- Én Aleskát, esküszöm, én bírom, szerelmem. Én úgy érzem, hogy az Aleska személyiségben közelebb áll hozzám temperamentumban meg mindenben, mint az Angéla - indokolta döntését. 

- Igen, de igazából az volt a kérdés, hogy hozzám ki passzol jobban, nem hozzád - világított rá a lényegre Puskás Peti.  

dallos-bogi
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Elcsesztem, ne haragudj. Az egyetlen, aki a barátnőd… csak úgy éreztem, hogy nem passzolt. Hát na! - reagálta hevesen az énekesnő. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A kedd esti adásban egy eddig még nem hallott magánéleti titkot is megosztottak villatársaikkal és az RTL Klub nézőivel: "félünk attól, hogy hazugságnak találják a boldogságunkat."  

- Próbáltunk ellene menni, hogy mi egy cuki, örömteli, mosolygós pár vagyunk, aztán rájöttünk arra, hogy minek megyünk ellene?! Miért nem vállaljuk fel, hogy mi egy ilyen pár vagyunk, és erre büszkék vagyunk. Igazából erről szívesen beszélünk, és nem akarunk másnak mutatkozni - nyilatkozta Puskás Peti a kulisszák mögött.  

dallos-bogi-puskas-peti-fb
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

- Nekünk van ez a félelmünk, hogy nem hiszik el azt, hogy mi szívből, tényleg ennyire nagy harmóniában és szerelemben vagyunk most. Ezt szerettük volna megosztani a többiekkel - fűzte hozzá Dallos Bogi. 

Dallos Bogi fehérneműben 

Filter nélkül, a maga természetes valójában fotózta le Puskás Peti a szerelmét, Dallos Bogit fehérneműben. "Készítettem ma pár képet Bogiról. Itt van a két kedvencem... szerintem érthető, hogy miért... Gyönyörű vagy, szerelmem" - írta az énekes az Instagramon. 

Ezt is szeretjük