Prokopp Dóra a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya volt: 53 évesen így él most
Prokopp Dóra tudatosan kerüli a rivaldafényt, ma már csak ritkán ad interjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prokopp Dóra közel három évtizede lopta be magát a nézők szívébe: 1993-ban a roppant népszerű Szerencsekerék című vetélkedő betűforgató háziasszonya lett. 

Később saját műsort indított Dóra mozija címmel a Filmmúzeum csatornán, amelynek 2000 és 2007 között vezérigazgatója is volt, az Aranykorban pedig legendás színművészekkel, rendezőkkel beszélgetett. 2001-ben elindította a Pax, 2004-ben a Paprika, illetve a Deko TV-t is, majd hátat fordított a média világának.

Prokopp Dóra előadásokat tart

Tudatosan kerüli a rivaldafényt, az nlc.hu-nak azt mesélte, tudatosan kerülte a rivaldafényt, elege lett a semmitmondó beszélgetésekből, amikben ugyanazokat a kérdéseket tették fel neki, és a média világa nem olyan irányba változott, ami felé indult el, ezért ma már csak ritkán ad interjút.

prokopp-dora-fb
Fotó: Magyar Televízió

Tudatosan éli az életét, Access Conscioussness minősített facilitátorként dolgozik, tanfolyamokat is tart.

- Rengeteget készülök nap mint nap, folyamatosan tanulom a tudatosságnak ezt a technikáját. Nagyon sok külföldi anyagot hallgatok erről, és rengeteget gondolkodom ezzel a témával kapcsolatban. (...) Mindig a nézőpontjainkon, a hozzáállásunkon múlik minden.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Akár egy szappanoperát is írhatnánk a gondolatainkról, hiszen napi szinten élünk át drámákat, traumákat, és azt gondoljuk, hogy ez normális, és igenis ilyen a világ. Kibékülünk ezzel. Pedig ez nem így van, mindenen lehet változtatni, de először a hozzáállásunkkal kell kezdeni.

prokopp-dora
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az 53 éves sztár szerint nem kell mindig a berögzült sémákhoz és megoldásokhoz ragaszkodni, a korlátokat néha le kell bontani, hogy változtatni és változni tudjunk. Ennek a módszerét tanítja különböző technikákkal. 

- A világ azért olyan, amilyen, mert azt hisszük, hogy minden úgy van, ahogy van, és nincs tovább. Sok félresikerült életet látunk magunk körül, amin pedig lehetne változtatni. Találni kell egy kapaszkodót, nem kell megelégedni azzal, ami van. Keresni kell tovább és tovább új dolgokat, és persze mindenkinek más működik, de valami neked működőt kell és lehet találni. 

A Tévétorna-ikrek, Fejes Erika és Mara

Fejes Erika és Mara az 1980-as években a Tévétorna esti kiadásával váltak híressé, majd a ’90-es években is sokat szerepeltek a képernyőn: a Zsákbamacska és a Telemázli című műsoroknak is ők voltak a háziasszonyai. Ma mindketten kétgyermekes anyák, akik ötven fölött is nagyon szépek. 

Ezt is szeretjük