Klausmann Viktor a Szerencsekerék műsorvezetője volt - Parkolóőrnek is beállt a sícentrumban

Klausmann Viktor Mátraszentistváni Síparkban parkolóőrnek is beállt.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Klausmann Viktor a ’90-es évek egyik legsikeresebb vetélkedője, a Szerencsekerék egyik házigazdájaként tett szert országos hírnévre, amit 1993-tól 1999-ig vezetett. 

A STORY4 csatorna tíz év után, 2011-ben újraindította a népszerű műsort, 2012-ben Klausmann és Árpa Attila vezette, ám annak sikere már nem volt a régi, így ebben az évben be is fejezték. 

Klausmann Viktor parkolóőrnek állt

Az 55 éves sztár gyerekkora óta síel. 1995-ben lett a Magyar Sí Szövetség elnökségi tagja és médiareferense, 2009-ben a Magyar Síakadémia Egyesület elnöke lett. 2012 júliusától a Kékes Kutató-Mentő Alapítvány kuratóriumának elnöke. A képernyőn az utóbbi években műsorvezetőként már nem láthattuk, leginkább csak a sícentrumokkal kapcsolatban szerepelt. 

klausmann-viktor
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Eplényben és Mátraszentistvánon a sípályán a több mint 30 hóágyúval tudnak mesterségesen havat gyártani, ennek köszönhetően március 15-ig megmarad a hó, lehet síelni. Ezek nélkül nem lenne folyamatos a síszezon, mert az elmúlt 10-12 évben a meleg- és hidegfrontok váltakozása elviszi a természetes havat még 1000 méteren is - mesélte a Life TV Ébredj velünk című műsorában, ahol azt is elárulta, parkolóőrnek is beállt. 

- Komplettel bevállaltunk a csapattal nagyon sok munkát: pályamentés kollégákkal, és hétvégén olyan sokan vannak, hogy centire kell egymástól állítani az autókat, hogy mindenki beférjen. Én is beálltam narancssárga mentőruhában, és terelgettem a sofőröket. 

klausmann-viktor2
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Egy hatvanas, jól szituált, ősz hajú úr kiszállt az autóból, rám nézett: "Micsoda karrier!" Mondtam neki, "covidos időszakban nem válogatunk".

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Annak ellenére, hogy hétvégente nagy tömegek látogatnak el a sípályára, az emberek fegyelmezettek, betartják a járványügyi korlátozásokat. 

- Két kritikus szituáció van: a pénztáraknál, illetve a felvonóknál a sorban állás, és esetenként a hüttéknél, hiszen itt is működik az elviteles rendszer. Ezeken a helyeken is igyekszünk a kollégákkal fenntartani a rendszert, de igazából nincs rá szükség, csak óvatosan figyelmeztetünk mindenkit, aki nagyon rámászna a másikra. 

- Maszk mindenkin van, nyilván a sítársadalomban praktikusan megoldható, hogy az általánosan használt csősálunkat felhúzzuk az orrunkra, ez már egyfajta védettség. Meg mínusz három fokban, egymástól másfél-két méterre mi terjed? 

Papp Gergő megmutatta, hol lakik

A Szigliget környéki otthonából meseszép a panoráma, a ház teraszáról számos gyönyörű képet posztolt már, amin nemcsak a szőlőtőkékkel és fákkal tarkított kert, hanem a közeli, erdőkkel és mezőkkel borított hegyek is láthatók.

Ezt is szeretjük