Emlékszel Brunner Mártára? Most egy tanyán él, és lovastáborokat szervez
Brunner Mártának hiányzik a színház, de a férjével közösen vezetett tanyája kárpótolja.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Brunner Mártát a húszas évei elején, 1993-ban ismerték meg a nézők, amikor Vágó István oldalán a Mindent vagy semmit! háziasszonya lett. A tévézésnek később búcsút intett, 1996-ban végzett Gór Nagy Mária Színitanodájában, azóta is színésznőként dolgozik.

Nagyon hiányzik neki, hogy a világjárvány okozta korlátozások miatt nem léphet színpadra, de szerencsésnek tartja magát, hogy másik nagy szenvedélyének, a lovaglásnak és a lovas oktatásnak hódolhat férjével közösen vezetett tanyájukon. 

Brunner Márta ma lovastáborokkal foglalkozik

2005-ben ment feleségül a Shygys együttesben megismert Ács Bálinthoz, a színésszel pedig 2010-ben úgy döntöttek, maguk mögött hagyják a fővárost, és a Budapesttől 25 kilométerre található Sóskútra költöztek, ahol mára kiépítettek egy élményfarmot.

Brunner Márta műsorvezetőként, majd színésznőként lett ismert.
Brunner Márta műsorvezetőként, majd színésznőként lett ismert.
Fotó: MTI/Kollányi Péter

- Most már jó néhány éve táborokkal foglalkozunk, gyermeklovastáborokkal, lovasoktatással. Tavaly március óta gyakorlatilag a lovainknak köszönhetjük, hogy egyáltalán fennmaradunk. Nagyon hiányzik a színház, de nyilván nem csak nekem, hanem minden kollégámnak hiányzik a zene, a művészet, a fellépések. 

brunner-marta-2021
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ugyanakkor nagyon hálás vagyok, mert a mi kis Barackvirág élményfarmunkon minden változatlan, a lovak ugyanúgy ott vannak, a gyerekek is jönnek lovagolni. Szerencsére most még többen, hiszen nincsen más, nincsenek játszóházak, az emberek kikényszerülnek a természetbe, akár hideg, akár sár van, jönnek lovagolni, találkoznak az állatokkal - mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában.  

A cikk az ajánló után folytatódik

A 49 éves sztár azt mondta, legszívesebben minden embert felültetne egyszer egy lóra, mert a lovaglás egyfajta terápia is. Nemcsak lovagol, de el is látja paripákat és a tanya többi állatát, ami nehéz munka, de semmiért nem cserélné el, a tanyasi élet kárpótolja a színház átmeneti hiányáért. 

brunner-marta
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Ez egy nagyon kemény élet, nagyon sok mindenre megtanít. Nyilván vannak segítségeink, de ebben a bizonytalan világban sokszor ott vagyunk magunk a férjemmel, Bálinttal. (…) De én enélkül már nem tudnék élni, ez egy szerelem. Akármilyen hideg vagy fagy van, nyakig sáros az ember, korán kell kelni, de soha többet nem cserélném el egy városi életre. Úgy érezném, hogy be vagyok szorítva. Nekem ki kell mennem az erdőre, mezőre.

Kumin Viktória híradós egykor és ma

Kumin Viktória 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők. A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle. Férje, dr. Kumin Ferenc május óta Magyarország londoni nagykövete, virtuálisan II. Erzsébet királynővel is találkoztak. 

Ezt is szeretjük