Máté Kriszta 11 éve vonult vissza a képernyőzéstől: 50 esztendősen ezzel foglalkozik
Máté Krisztinát a Tényekben valamint a Nincs kegyelem - a leggyengébb láncszem című műsorban szerette meg a közönség.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Krisztina személye nélkül hosszú évekig el sem tudtuk volna képzelni a magyar kereskedelmi televíziózást. Férjével, Bárdos Andrással hazánk legnépszerűbb tévés párosának számítottak.

Az ötvenéves egykori hírolvasó már gimnazistaként kacsintgatott a média világa felé. Dolgozott a siófoki városi televíziónál, majd a Magyar Rádió és a Magyar Televízió pécsi körzeti stúdiójának munkatársa volt. 1997-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorvezető-rendező szakán, illetve ebben az esztendőben kezdett a TV2-nél a csatorna indulásakor.

Máté Kriszta 11 éve vonult vissza

2003-tól 2009-ig tudhatták meg tőle a legfrissebb híreket a Tények nézői, valamint olyan produkciók háziasszonya volt, mint Nincs kegyelem - a leggyengébb láncszem, a Nap-kelte vagy a Forró nyomon. Bár annak idején nap mint nap találkozhattunk vele a képernyőn keresztül, miután 11 évvel ezelőtt hátat fordított a rivaldafénynek, szinte alig hallhatunk róla.

Azonban szó sincs arról, hogy új hívatásra talált volna, pusztán a kamera túloldalán tevékenykedik, szakmai tapasztalatát és tudását producerként kamatoztatja. Például Friderikusz Sándor Életünk története című műsora felett bábáskodik, illetve a Cápák között és Az első millióm is az ő nevéhez fűződik.

 - El sem tudom képzelni, hogy a régi, kamerák előtti életemet éljem. Abból minden jó volt, nem is járt annyi, mint amennyit kaptam. A mostani napjaim nekem izgalmasabbak, bár ha csak fele ennyire lenne eseménydús az életem, azt sem bánnám - mesélte a Meglepetés magazinnak 2021 januárjában.

máté krisztina
Fotó: RTL Klub/Az első millióm története

A mindennapjait könnyedén nevezhetjük pörgősnek. Az RTL Klubos munkáin kívül a színművészetin illetve a Kodolányi János Egyetemen tanít, valamint két kamasz gyermeket nevel. Lánya, Anna 2007-ben, fia, Ádám 2004-ben látta meg a napvilágot.

Édesanyjuk nem is lehetne büszkébb rájuk, hiszen sportteljesítményükkel már most kimagasló eredményeket értek el. Mindketten versenyszerűen karatéznak, Ádámnak a 2020-as Európa-bajnokságon még a dobogóra is sikerült felkerülnie, bronzérmet szerzett.

Doszpot Péter ezzel foglalkozik manapság

Doszpot Péter a ’90-es években az ország sztárzsarujaként vált ismertté, a sármos nyomozó rendszeresen szerepelt a híradókban és a bűnügyi magazinokban. 

Ezt is szeretjük