Emlékszel még Gajdos Tamásra a Szerencsekerékből? Így fest 62 évesen

A Szerencsekerék műsorvezetője volt, hihetetlen jó formában van, több évtizedet letagadhat a korából.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gajdos Tamás 2020 májusában töltötte be 62. életévét, de ha vetünk egy pillantást friss fotóira, nehezen hisszük el, hogy már ennyi idős, korából jócskán letagadhatna.

Nevét a legtöbben a TV2 műsorával, a Szerencsekerékkel kötik össze, aminek 1993-tól 1999-ig volt a házigazdája. Ezt követően autós- és sportmagazinok műsorvezetőjeként is szerepelt, napjainkban pedig az ATV híradósa.

Így néz ki most Gajdos Tamás

A mozgás sosem állt távol tőle, 1980 és 1982 között a Testnevelési Főiskola edző szakán tanult. Versenyszerűen is sportolt, atletizált, hosszú- és középtávfutóként az olimpiára készült.

Magas, szikár alkatát a reklám- és divatszakmában is kamatoztatni tudta, ugyanis ő volt hazánk egyik első férfi modellje.

A sport a mai napig szerves részét képezi a mindennapjainak, sőt életének egy meghatározó eseményét is egy triatlonbajnokság résztvevőjeként élte át. Tavaly egy verseny alatt élőben kérte meg élettársa kezét, írta meg a Best magazin.

Krisztinával 1993 óta élnek együtt. Sokan nem jósoltak nagy jövőt a kapcsolatnak, hiszen a nő 17 évvel fiatalabb a sármos híradósnál, de rácáfoltak a kétkedőkre, szerelmük azóta is töretlen.

Két közös gyermekük született, kisfiuk, Zétény 2011-ben, míg nővére, Dominika 2003-ban  látta meg a napvilágot. A tinilány édesapjára ütött, sőt futásban lassan le is körözi őt. Erről az a kép ad tanúbizonyságot, amellyel a tévés 17. születésnapján köszöntötte fel.

Nagyon aktív a közösségi médiában, Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy élete a mozgás, szinte minden posztjában azt mutatja meg, hogy épp mit sportol. Szenior kategóriában rengeteg éremmel büszkélkedhet, BUI duatlon sprint OB elnevezésű versenyen a dobogó legmagasabb fokára állhatott.

A Danubius Cappuccino műsorvezetői egykor és most

Buza Sándorra a legtöbben talán a Danubius Rádió Cappuccino című reggeli műsorából emlékezhetnek, amit Jakupcsek Gabriellával és Gundel Takács Gáborral közösen vezettek. Képes összeállításunkban nézd meg, mivel foglalkoznak a műsor egykori házigazdái napjainkban!

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük