Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 17 éves fia kiköpött az apja: Zsombor jóképű tini lett
Polyák Lilla és Homonnay Zsolt idősebbik fia nagyon hasonlít az édesapjára.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt színművészek házasságában két gyermek született: Zsombor és Bulcsú, akik már mindketten tinédzserek. 

2016-os válásuk óta mindketten újra párra leltek, és megházasodtak: a színésznek 2019 szeptemberében született meg a harmadik fia, Botond, akinek az édesanyját egy hónappal korábban feleségül is vette

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia

Polyák Lilla és kollégája, Gömöri András Máté 2018 júliusában házasodtak össze. Bő öt éve alkotnak egy párt, és a 28 éves színész nagyon jó viszonyban van a felesége gyerekeivel. A húsvéti locsolkodásról közös fotót is posztolt a 14 éves Bulcsúval és a 17 éves Zsomborral. Utóbbi a képen elképesztően hasonlít az édesapjára, mintha Homonnay Zsolt fiatalkori mását látnánk. 

Gömöri András Máté és a fiúk között a kezdetekkor sem voltak feszültségek, a Keresztanyu szereplője tisztázta, hogy nem kíván az apjuk lenni, hiszen az már van nekik, ugyanakkor fegyelmezi, neveli őket, hallgatniuk kell rá, amit a fiúk meg is tesznek. Tavalyelőtt Polyák Lilla azt nyilatkozta, a fiai a férjét Napának, vagyis nevelőapának szólítják. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A színész 2017 áprilisában, Lillafüreden kérte meg a színésznő kezét, Zsombor és Bulcsú az eljegyzés megszervezésében is segítségére volt. Fél évig titokban tartották, és azon a hétvégén, amikorra a két felnőtt az utazást tervezte, azt mondták, a kiruccanás unalmas, ők nem szeretnének menni. Végül egy másik kocsival ők is Lillafüredre utaztak, és végül együtt ünnepeltek.

homonnay-zsolt-fia
Fotó: TV2

Homonnay Zsolt és Zsombor a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorában szerepelt együtt 2017 októberében. 

Stohl András fia tiszta apja

Stohl András hamisítatlan lányos apukának mondhatta magát egészen 2014-ig, ekkor született meg egyetlen fia, András Barnabás. Andriska nemcsak a nevet örökölte meg apjától, hanem arcvonásait is. A család legkisebb tagja, ahogy cseperedik, egyre jobban hasonlít a színészre.

Ezt is szeretjük