Ő Homonnay Zsolt gyönyörű, szőke felesége: Anita egy kisfiúval ajándékozta meg

Homonnay Zsolt és Anita az élet minden területén összepasszolnak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Homonnay Zsoltnak 1993 óta élete a színpad, ekkor vették fel a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Karrierje során rengeteg karaktert formált meg, ám a való életben is igazi hősszerelmesnek lehet nevezni, le sem tagadhatja, milyen boldog táncművész felesége oldalán.

2019 augusztusában vezette oltár elé gyönyörű, szőke kedvesét, Anitát. Közös fotóikról süt, hogy remekül kiegészítik egymást. Nem csak látszólag nagy az összhang köztük, az élet minden területén összepasszolnak.

Homonnay Zsolt és felesége, Anita

Közös gyermeküket, az egyéves Botondot is a legnagyobb egyetértésben nevelik. Bár olykor előfordul, hogy zsonglőrködniük kell az idővel, ez sem okoz feszültséget köztük, kreatív módszert találtak ki arra, hogy megteremtsék az egyensúlyt.

- Rendszerint, ha két próba közt adódik pár óra szabadidő, akkor a családdal foglalkozom. Anitával megbeszélünk egy találkapontot a közeli parkban, odajön a gyerekkel, a két kutyával, és sétálunk egy nagyot - árulta el a 49 éves sztár a Story magazinnak.

Anita pontosan tudja, mivel jár a művészélet. Ugyan most még gyermeke korából adódóan főállású anyukaként éli a mindennapokat, ő is az Operettszínházban dolgozott táncosként.

A nagy idillt aggodalom előzte meg, ugyanis a kezdeti időszakban mindketten féltek, hogy előző kapcsolataikból született fiaik hogy jönnek majd ki egymással. Ám ez teljesen alaptalannak bizonyult, hiszen remekül funkcionálnak mozaikcsaládként. 

Homonnay első, Polyák Lillával kötött házasságából két fia született, Bulcsú és Zsombor, míg Anitának is van egy Márk nevű gyereke. A fiúk hasonló korosztályba tartoznak, így szinte rögtön megtalálták a közös hangot, valamint öccsüket is imádják. 

Till Attila és ritkán látott felesége

Tilla a feleségéről ritkán posztol, a sztáros rendezvényeket mellőzik, legfeljebb premiereken jelennek meg együtt, de a 23. évfordulójukon kivételt tett. Azt írta, az évfordulójukon általában nem szoktak dolgozni, de 2020-ban kivételt tett a Sztárban Sztár műsorvezetőjeként. 

Ő Till Attila ritkán látott felesége: a gyönyörű Krisztával már 23 éve házasok

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük