Polyák Lillát barátnői is óvták Gömöri András Mátétól: 6 éve tart a szerelmük
Gömöri András Máté felidézte első csókjukat Pólyák Lillával. Aznap a színésznő barátnőinek előítéleteivel kellett szembenéznie.

polyák-lilla-gömöri-andrás-máté-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hollywoodi filmekben mindig eszményien ábrázolják a két szereplő közt elcsattanó első csókot: a pillanatot csend előzi meg, majd a hősök egymás szemébe néznek, és amikor összeér az ajkuk, zeneszó teszi teljessé a romantikát.

A valóságban nincs szükség semmiféle körítésre ahhoz, hogy az első csók emlékezetes legyen. Amikor egy pár szerelme végre beteljesülhet, azt egyikőjük sem felejti el. Gömöri András Máté napra pontosan emlékszik, mikor csókolta meg először Polyák Lillát.

Gömöri András Máté és Polyák Lilla első csókja

Munkakapcsolatból indult szerelem az övék: hat évvel ezelőtt az Operettszínház Marie Antoinette című darabjának próbái közben alakult ki köztük a vonzalom. Miután a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat, az vegyes érzelmeket váltott ki az emberekből, sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt együtt a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt.

Ezt a véleményt eleinte nem csak a rajongók, a színésznő közvetlen környezete is osztotta. Amikor először mutatta be Gömöri András Mátét a barátnőinek, a Keresztanyu sztárja érezte, nem örülnek neki felhőtlenül, ráadásul ez épp az első csókjuk napján történt.

- Úgy él bennem az első csók emléke, mintha tegnap történt volna. 2016. január 30-a volt, Lilla eljött megnézni a színházba, ami után a barátnőivel találkozott - emlékezett vissza a sorozatsztár a Story magazinnak 2022 februárjában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ő is csatlakozott a barátnői találkához, hogy ne csak kiszemeltjét, hanem annak bizalmasait is megnyerje magának.

- Érezhetően volt némi ellenszél, mondogatták is Lillának, legyen velem óvatos, fiatalabb is vagyok, ráadásul színész. Egy ideig ő maga is ellenállt, de valamivel éjfél után engedte, hogy megcsókoljam.

Az első csók után nem volt kérdés, egymásnak teremtette őket az ég, kapcsolatuk harmóniája hat esztendeje töretlen. Úgy érzik, sokat csiszolódtak egymás mellett, és átvették a másik jó tulajdonságait. Míg a színésznő lazább, addig a Keresztanyu sztárja határozottabb lett.

polyák
Fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ugyanakkor nem akarják elhitetni az emberekkel, hogy tökéletes az életük. Bevallották, olykor náluk is előfordulnak veszekedések, amikor zeng tőlük a ház.

- Két ilyen éles stílusú embernél ez természetes, de soha nem fekszünk le haraggal a szívünkben. Nincs általános gócpont, bármin képesek vagyunk összekapni. Ezek azonban parázs viták, hamar kihunynak - ecsetelte a színész a Best magazinnak 2021 telén.

Németh Kristóf álomotthona

Németh Kristófot sokan a Barátok közt Kertész Gézájaként zárták a szívükbe, mások a Drága örökösök polgármestereként, de rajongói szerint a Keresztanyu Bárány Jóskájának karaktere is remekül passzol hozzá. Számára azonban a civil életben betöltött szerepe a legkedvesebb, a hétköznapokban szerető férj és családapa. Nézd meg, milyen szép helyen él feleségével és gyermekeivel!

Cover-fotó: TV2/Drágám, add az életed!

Ezt is szeretjük