A magyar szépségkirálynőnek és férjének pár hónapot jósoltak - Már 10 éve boldogok együtt
Polgár Krisztina és férje hétéves házassági évfordulójukat ünnepli.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Krisztina már 16 évesen felhívta a figyelmet magára, amikor második lett a Miss Balaton szépségversenyen, majd két évvel később, az érettségi évében megismételte ezt a bravúrt. 2008-ban aztán az ő fejére került a korona egy másik szépségversenyen, elnyerte a Miss Earth Hungary címet.

A szőke szépség az utóbbi években nemcsak külsejével hívja fel magára a figyelmet, hanem pókerjátékosként is győzelmeket arat. Az életében ugyanakkor nem a kártyajáték a legfontosabb: feleség és kétgyerekes családanya. 

Polgár Krisztina házassági évfordulója

A 33 éves sztár és férje tegnap a hetedik házassági évfordulójukat ünnepelték. Tíz évvel ezelőtt a férfi Facebookon írt neki, és Polgár Krisztinát annyira megfogta az üzenet humora, hogy amikor Szabolcs két-három héttel később hazament Dél-Amerikából, belement, hogy randizzanak. A találkozás nagyon jól sikerült, a modell már a második találkozáskor érezte, hogy megtalálta a másik felét, a vele szemben ülő ember lesz a férje. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Levél a férjemnek... 10 éve kaptam egy üzenetet a Facebookon -szerencse, hogy akkor még nem utáltad a közösségi médiát 😉. Nem terveztem ismerkedni, de megfogott a humor, amivel az üzenet íródott, hát válaszoltam. 2-3 héttel rá hazajöttél Dél-Afrikából randizni. Eszembe sem jutott, hogy ennek a dolognak lehet jövője ezért a randit egy gyors ebéd helyszínére kértem, hogy tudjak ‘menekülni’ ha kell... De valahogy ott, azon a napon a Vapianoban megpecsételődött a sorsunk ❤️ A következő randin már azt is tudtam, hogy te leszel a férjem... ha elég türelmes vagy az akkori, ‘kissé’ fékezhetetlen énemhez... Nem jósoltak nekünk nagy jövőt. Ohhh még kicsit sem. ‘Két hónapot adok nektek’ a mai napig a fülemben cseng... És valóban kellett egy kis idő mire összecsiszolódtunk... Ma a 7. házassági évfordulónkat ünnepeljük. Azt, ami elvileg a ‘legnehezebb’. Nehéz? Melletted olyan nincs. Nem tudok neked elég hálás lenni azért, mert melletted minden nap tudom, hogy a ‘nehézből’ is van mindig kiút. Mert melletted mindig biztonságban érzem magam. Szeretem, hogy a mai napig úgy bánsz velem, ahogy az első randin. Szeretem, hogy egymás kezét fogva nézünk filmeket. Szeretem benned, hogy nálad csodálatosabb apát nem kívánhatnának a gyerekeink. Szeretem azt, amilyen emberré változtam miattad... Már azzal valóra váltottad a gyerekkori álmomat, hogy megjelentél és tudtam, hogy létezel. Szeretem, hogy építjük a kapcsolatunkat minden nap és az idő a mi javunkra dolgozik. Hogy mire gondolok minden nap? Hogy megvan mindenem. Talán még annál is több. Miattad. És csak remélni tudom, hogy te is így gondolsz rám. Hogy jó döntést hoztam e ma 7 éve? Talán ez az egyetlen dolog az életemben amiben teljesen biztos vagyok. Kétségek nélkül élni ajándék... Csoda vagy az életemben! “If I could turn back the clock, I’d simply find you sooner so I could love you longer” ❤️ . . . #8thmonthspregnant #marriage #anniversary #moments #wedding #7thanniversary #love #purelove #loveofmylife #budapest #houston #thewoodlands #texas

Krisztina Polgar (@polgarkriszta) által megosztott bejegyzés,

Sokan úgy gondolták, a kapcsolat nem fog sokáig tartani, de nem lett igazuk. Már tíz éve boldogok együtt.

"Nem jósoltak nekünk nagy jövőt. Ohhh még kicsit sem. ‘Két hónapot adok nektek’ - a mai napig a fülemben cseng... És valóban kellett egy kis idő mire összecsiszolódtunk... Ma a 7. házassági évfordulónkat ünnepeljük. Azt, ami elvileg a ‘legnehezebb’. Nehéz? Melletted olyan nincs" - írta Polgár Krisztina az Instagram-vallomásában. 

A pár 2013 májusában házasodott össze, június végén pedig világra jött kisfiuk, Olivér, akit 2015 júliusában követett a kisöccse, Vincent.

A négytagú család 2017 óta Amerikában él. Azt követően költöztek külföldre, hogy férje Houstonban kapott munkát, ahol az olajvállalatnak, amelynek dolgozik, egy nagy központja található. 

Hajas László felesége

Hajas László és felesége kapcsolata nem is lehetne tökéletesebb, 23 éve boldogok. Bár sokan azt gondolnák, hogy a 15 év korkülönbség a mesterfodrász javára bizonytalanságra ad okot, ők rácáfoltak a sztereotípiákra.

Ezt is szeretjük