Felismered a 44 éves Polgár Juditot? A sakk-királynő új frizurával szerepelt a Reggeliben
Polgár Judit a Világsakkfesztiválra különleges beszélgetéssel is készült.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Judit kétszeres sakkolimpiai bajnok, a sakktörténet legjobb női sakkozója. A sakk királynője 12 éves korától 26 éven át vezette a női felnőtt-világranglistát, ez férfi és női kategóriában is rekordnak számít az életkorát és a világelsőség hosszát tekintve is. 2014-ben befejezte a versenyszerű sakkozást, de továbbra is a játék szerelmese.  

A nemzetközi sakknagymester lelkesen szervezi a hatodik Világsakkfesztivált, amelynek alapítója és főszervezője, és amit minden évben október második szombatján rendeznek. Idén rendhagyó módon online tartják meg. 

Polgár Judit és a Világsakkfesztivál

A 44 éves sztár a Reggeliben megújult, nőies külsővel jelent meg. A tépett, egyenes fazonú frizurát hosszú, hullámos loknikra cserélte. 

polgar-judit-2020
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az RTL Klub műsorában azt mondta, márciusban azt hitte, az októbert már nem érinti a világjárvány, de aztán rájött, a fesztivált kénytelenek online lebonyolítani. Ennek jó oldala, hogy minden eddiginél többen vehetnek részt rajta. 

A szervezők több mint ötven programmal, egy magyar és angol csatornával készülnek. Lesznek interaktív játékok, élő adások, előre felvett beszélgetések. Polgár Judit például egy 45 perces beszélgetést folytatott a legendás nemzetközi sakknagymesterrel, Kaszparovval. 

polgar-judit
Fotó: Facebook/Judit Polgar Official

Polgár Judit ötévesen kezdett sakkozni, hatévesen nyerte az első versenyét, kilencévesen pedig nemzetközi versenyt. 2000-ben ment feleségül állatorvos párjához, Gusztávhoz. 2004-ben született az első gyermekük, Olivér, majd 2006 júliusában a második, Hanna. Ők óvodásként sakkoztak, illetve az iskolában versenyeztek is, de már abbahagyták. 

Kovács Kokó István felesége

Katalinnal 2016-ban hozta össze az élet. Kisfiuk, Zalán világra jötte után másfél évvel, 2019 májusában álltak oltár elé. A szőke szépség szakmáját tekintve közgazdász, de maratoni futóként több versenyt is megnyert.

Ezt is szeretjük