Hosszú Katinka és az édesanyja egymás tükörképei - Szerinted is nagyon hasonlítanak?

Hosszú Katinka és édesanyja, ha akarnák, sem tagadhatnák le egymást.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hosszú Katinka legnagyobb szurkolója az édesanyja, Bakos Barbara, aki a világklasszis úszónőnek a helyszínen drukkolt a 2017-es, Budapesten megrendezett vizes vb-n vagy a 2016-os riói olimpián, ahol a Köszi, anyu! kampány magyar nagykövetei is voltak. 

A 31 éves sztár ritkán posztol a családtagjairól fotót, de most kivételt tett: az anyukájával együtt mosolyog a kamerába.  

Hosszú Katinka és anyukája

A felvételre egy óra alatt több ezer lájk és rengeteg magyar és angol komment érkezett. Sokan írták, hogy nagyon csinos az édesanyja, akivel mintha egymás tükörképei lennének, annyira hasonlítanak. Több hozzászólásban olvashatjuk, hogy Barbara fiatalos külsejét dicsérik, néhányan azt írták, olyanok, mint a tesók. 

"Mint két tojás! Szépséges látvány!"

"Istenem, mennyire igaz a mondás! - Nézd meg az anyját, vedd el a lányát! Nagyon szépek vagytok!"

"Nagyon fiatalos édesanyja van szuper a fotó nem is láttam még így... tetszik.. sok sikert és az eddigieket meg sokunk nevében köszönöm!"

Képes összeállításunkban megnézheted Hosszú Katinka ritkán látott édesanyját, Barbarát.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük