Kiderült, Polgár Tünde és férje miből keres pénzt: életük végéig luxusban élhetnek

Polgár Árpád és Tünde elárulták, minek köszönhetik, hogy a vagyonuk életük végéig kitart, és az üzletember mivel keres még jelenleg is nem kevés pénzt.

polgar-tunde-ferje-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde neve akkor vált ismertté, amikor 2018-ban a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című műsorának második évadában új szereplőként mutatkozott be. A reality után szerepelt a TV2-n a Masterchef VIP-ban, és férjével, Polgár Árpáddal, a Polgár Galéria és Aukciósház tulajdonosával a Love Bistróban is. 

Az Instagram-oldalát több mint 60 ezren követik, YouTube-csatornát is indítottak, amelyen komoly témákkal is foglalkozik, mint például a változókor, emellett betekintést engednek fényűző életükbe is. 

Polgár Árpád és Tünde vagyona

Mielőtt Polgár Tünde elvállalta volna a szereplést a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, tíz évig Florida és Magyarország között ingáztak, de a felkérés előtt három-négy évig tartósan Amerikában éltek. Tünde már unatkozott, míg Árpád kint a tengerentúlon is megtalálta azokat az elfoglaltságokat, amikkel lekötötte magát, és még pénzt is keresett. A Life TV2 Frizbi című műsorában azt is elárulta, mivel növeli jelenleg a vagyonukat. 

polgar-arpad
Fotó: Life TV/Frizbi

- Az ingatlanokkal. Magyarországon is van. Valamikor sokat dolgoztam, 55 éves koromig csináltam egy csomó jó üzletet, és az be van fektetve, az nekünk már életünk végéig elég, kitart. És közben arra is elég, hogy amíg élünk, azt csináljuk, amit akarunk - árulta el Polgár Árpád, mire felesége hozzátette, a pénz nem csak nekik, az unokáiknak is elég lesz. 

A műsorvezető, Hajdú Péter megállapította, ha többé egy percet sem dolgoznának, akkor is élhetnének életük végéig ötcsillagos életszínvonalon. 

- Így, hogy van befektetésünk: az ingatlanból jön, nem csak fogyasztunk, hanem ezek termelő ingatlanok. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Polgár Tünde szerint férje mindig újabb és újabb ingatlanok után nézelődik, hogy állandóan legyen egy újabb projektjük. Polgár Árpád emellett az antikvitásokkal is szép haszonhoz jut. 

polgar-tunde
Fotó: Life TV/Frizbi

- Nincs olyan antik show, amire nem megyek el. Negyven év alatt megtanultam a szakmát. Ha én észreveszek egy Zsolnayt az amerikai antik show-n, akkor megveszem 500 dollárért, és eladom itthon 5000-ért. Vagy ha az interneten látok valamit. Nem vagyok hülye! 

Polgár Tünde esküvői fotója

Annak ellenére, hogy Polgár Tünde és Árpád többször meséltek már kapcsolatukról, a szerelmüket megpecsételő nagy napról csak keveset tudunk, és fotókat sem sokszor láthattunk róla. A 10. évfordulójuk alkalmából azonban a luxusfeleség az Instagramon megmutatta, milyen szép menyasszony volt.

Ezt is szeretjük