Felismered Pokorny Liát 20 évesen? Bomba alakú fitneszkirálynő az 1990-ben készült fotón

Pokorny Lia már fiatalon is nagyon csinos, sugárzóan szép nő volt.

pokorny-lia--coveren

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pokorny Liát színes egyénisége, kedvessége és tehetsége miatt rengetegen szeretik. Az 51 éves színésznő előszeretettel posztol a közösségi oldalaira, amelynek a rajongói is mindig nagyon örülnek.

Instagram-oldalán egy több mint harminc évvel ezelőtti fotót osztott meg magáról, amelyen még csak húsz éves volt. A nem mindennapi tartalom nagy sikert aratott, a kommentelők megőrültek a bomba alakjáért.

Pokorny Lia fiatal kori fotója

Pokorny Lia egy dögös, pink színű aerobicalsóban és egy melegítőfelsőben látható, amint éppen egy kék Trabantnak dőlve pózolt. A feltűnő színű bugyi alá egy hosszabb cicanadrágot húzott, amely csak még jobban kiemelte karcsú alakját és hosszú lábait. A szóban forgó fotót Pokorny Lia Instagram-odalán tudod megtekinteni.

„A kép kb 1990-ben készüt, mit mondhatnék? Talán azt, hogy a rózsaszín aerobic bugyi a kék Trabanttal, magasfeszültséggel mindent visz!” - fűzte a posztjához a színésznő.

Akadt olyan kommentelő, aki beismerte, rá sem ismert először a színésznőre. A „bomba alak”, „fesztiválkirálynő” és a „retró szépség” jelzők sem maradtak el.

„Ez valami elképesztően vadító szett! Hiába, ezt csak imádni lehet. Különben is, Superman is kívül hordja, Lia pedig a Super Woman, ez valami elképesztően vadító szett!”

„Igazi bombanő vagy ezen a fotódon is! Imádom a hangulatát és azt, hogy már akkor is ilyen dögös voltál!”

„Bomba alakú fesztiválkirálynő! Először rád sem ismertem, de komolyan!”

Polgár Tünde 18 évesen

Polgár Tünde nagyon másképpen nézett ki a kamaszéveiben, mint most.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük