Polgár Tündét fel sem ismerni 18 évesen: „Így lettem rút kiskacsából magát elfogadó nő”

Polgár Tünde nagyon másképpen nézett ki a kamaszéveiben, mint most.

polgar-tunde-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polgár Tünde nagyon büszke arra, hogy ötven felett is sikerült megőriznie nőies alakját, fiatalos formáját, ugyanakkor nem titkolja, nem volt mindig ilyen elégedett magával. 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja már többször elmondta, fiatalon duci volt, és önbizalomhiányos, aztán anorexiás. Évekbe telt, míg rátalált valódi önmagára, saját stílusára. 

Polgár Tünde 18 évesen

Polgár Tünde, aki 2022 szeptemberében ünnepli az 51. születésnapját, gyakran kap az Instagram-oldalán megjegyzéseket a külsejére. Sokan támadják például azzal, hogy túl vékony, hogy túl sok a sminkje, vagy hogy túlzásba viszi az eleganciát. 

A híresség most úgy döntött, elmagyarázza YouTube-csatornáján a követőinek, milyen életszakaszokon ment át korábban, minek köszönheti jelenlegi stílusát. Ennek kapcsán az Instagramra töltött fel magáról egy 18 éves kori fotót, amin rá sem lehet ismerni. 

- Hogyan lettem rút kiskacsából önmagát ismerő nő? Azt hiszem, hogy mindannyian átmegyünk a nőiességünk során egy evolúción. És ezzel nincs is baj. Valahonnan mind elindultunk. (…) Fontosnak tartottam azt, hogy fejlődjek. Mindez nem ment volna, ha nem foglalkozom a lelkemmel, a stílusommal - mondta fiatalkori énjéről a videójában Polgár Tünde. 

Az említett képen egy bájos, talán kissé szégyenlős, rövid barna hajú, fiatal lány mosolyog, nem is hasonlít a mostani Tündére. A rajongók többségének tetszett az akkori és a mostani fotó is, beleszerettek a sztár fiatalkori bájába. 

Nézd meg Karda Bea szexi fotóit!

Jó pár fotósorozat készült róla, némelyek esetében azt is bevállalta, hogy többet mutasson a bájaiból. 1981-ben, 31 esztendős korában egy szál mellényben kapták lencsevégre. Képes összeállításunkban megmutatjuk az említett merész képet, valamint további fotókon nézheted meg, milyen dögös nő volt Karda Bea fiatalon.

Cover-fotó: YouTube/Polgár Tünde

Ezt is szeretjük